reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

a ja poluję na medele bo jak mi położna na tydzień pożyczyła to mam więcej mleka

Lotka do zabudowy bo mam tak kuchnię zaprojektowaną ;)
ja polecam plyte grzewcza i piekarnik. niby Amica, nie jakies "cudo" ale uzywam intensywnie i nie narzekam ;-)
Piekarniki - Integra EBI8562 : Amica
Płyty grzejne - Płyta grzejna PGCZ6411 : Amica

ja jeszcze szukam mikrofali pod zabudowe, ale to jeszcze nie mam pomyslu... w meblach mam puste miejsce na to zostawione i powoli mnie zaczyna denerwowac ;-)

reklama
To i ja sie pochwale bo tez ostatnio szperam na allegro Abakus Lusterko do obserwacji dziecka w aucie (2679067094) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ABAKUS TERMOMETR BEZDOTYKOWY NOWOŚĆ (2686502596) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PODUSZKA KLIN PODUSZECZKA do łóżeczka HIT (2693273898) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miska miseczka Tommee Tippee kolory gwiazdki 6m+ (2693319225) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Grzechotka Pluszowa na Rączkę 4 WZORY Canpol (2705619873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ty i My ŚLINIAK Z RĘKAWKAMI frotkowy 68-74 HIT (2707457751) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I taki jeszcze pas.Poprzednio miałam pani teresay był ok ale raz ze potrzebuje troche mniejszy rozmiar a dwa ze ten jest wyzszy,z pod pani teresy mi sie sadło wylewa bo mam go baaaardzo duzo.
PAS BRZUSZNY POPORODOWY NEOX P-06 Kraków (2701923771) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i jeszcze takie ubranka dla starszaka Zestaw ubranek 98-104cm (2703068056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jeszcze poluję na jakis wiekszy zestaw bo wyrasta to moje dziecie i nie mam nawet w czym na podwórko wypuscic.
A no i chyba rysia pokazywała tez sobie zamówiłam ODCHUDZAJĄCE KOŁO HULA HOP HOOP MASAZER WYPRZEDAŻ (2693272149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mąż sie chyba na mnie zbuntuje w koncu jak te paczki zaczna codziennie przychodzic:-DPierwsza juz doszła jest u mamy,mąż mi przywiezie wieczorem.
Jesli chodzi o laktator to nie jestem znawczynia nie pomogę.
Opakowanie termo mam z canpolu ale jeszcze nie testowałam
Co do sprzetu to pralke mam polar,kuchenke amika podobna do tej co lotka tylko kurki od gazu mam tu co i te od piekarnika,zmywarke mastercook,lodówke samsunga i ze wszystkiego jestem zadowolona,tylko okap mam amiki ten niby samopochłaniajacy i lipnie ciągnie mam wrazenie ze tylko hałasu robi duzo a ciagnac nie ciagnie.
A zelazko mam zelmer navigator i tez ok.
A moze to ja jestem mało wymagajaca w tych sprzetach:-D:-p

Beacia82 hahah to zaszalałaś :-D ale super kurcze ja tez mam ochotę tyle rzeczy kupic dla małego na razie kupiłam praktycznie same zabawki i teraz czekam kiedy będziemy mogli je używać - niektóre juz super sie sprawdzają

J atez mam mini electric i jest extra , kupiłam też tomme tippe elektryczny cos w podobie medela swing ale ten tt jest mega beznadziejny :( butle mamy tt i jestem zadowolona , duzo jedzonka nam nie zostaje moze jakies 5 max 7ml

reklama
I chyba kupię ten mini electric poszukam czegos na allegro może używany na gwarancji sie znajdzie ..

A oto moje szaleństwa zacznę od swojego wczorajszego zakupu :-D
Naturana Polska sp. z o.o.
Naturana Polska sp. z o.o.
czekam na przesyłkę - strasznie zamieszanie mają w rozmiarach - rozmiar udało sie dobrać dopiero po konsultacji z obsługa klienta. W tej firmie kupowałam staniki do karmienia i jestem bardzo zadowolona

wczoraj przyszła niania - testujemy :tak: niania elektroniczna motorola mbp 11 JAK NOWA !!! (2712394957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i chyba jeden z najlepszych zakupów - upolowana mata - chciałam kupić nową ale niestety została wyprzedana normalnie kosztowała około 100zł i trafiłam tą sprzedawana uzywaną- teraz małemu rozstawiam nad leżaczkiem te pałąki włączam projektor z muzyczką i jest prze szczęśliwy. Muzyka jest łagodna mata jak na elementy które ma jest nie droga - jak będziecie szukać mat dla swoich dzieciaczków to polecam ten rodzaj !
Super Mata Edukacyjna z projektorem Extra Gratisy (2669188648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I żółw co wyświetla gwiazdki na suficie - kurcze żółw sam w sobie jest fajny z tymi gwiazdkami - ma tez w sobie muzyke ale jest strasznie głośna i mało przyjemna. Niestety żółwia reklamowałam już dwa razy bo za każdym razem coś nie działało - mało przyjemny sprzedawca. W końcu zostawiam żółwia z niedziałająca muzyką bo i tak mi sie nie podobała a nie mam sił użerać sie ze sprzedawcą bo to nie warte ceny
LAMPKA NOCNA ŻÓŁW PROJEKTOR GWIAZD LAMPA MUZYKA (2643460685) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry