reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
przyszły do mnie pieluszki, wkładki wielo laktacyjne... muszę się zmobilizować i obstrykać
przyszły ubranka dla mnie
a w prezencie dostałam dodatkowe podkłady z belli i wkładki laktacyjne z belli jednorazowe - mam tych wkładek tyle że hoho

a to nasze z dzis zakupki: :)
Pieluchy pieluszki TETROWE 70x80 cm POLSKA TETRA (2490820552) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - x10 na razie.
Pieluchy Pieluszki FLANELOWE kolorowe FLANELA (2492461298) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - 3 na razie.
Butelka ANTYKOLKOWA 260 ml Tommee Tippee + SMOCZEK (2496072044) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - 1 bo 2 juz mamy.
Koc polarowy Niebieskie Gwiazdki BabyOno 90x110 (2497470249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Gruszka aspirator do nosa BabyOno kolory (2497994445) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Niedrapki RĘKAWICZKI dla niemowląt świetna ochrona (2497994447) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/smoczek-kauczukowy-anatomiczny-canpol-0-6m-kolory-i2500408328.html- 2.
Majtki poporodowe ROZMIAR 44 - 6 SZT. najtaniej (2504382248) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Okrycie kąpielowe z kapturem 94 x 94 cm żółte (2509933508) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
EDISA - POŚCIEL 3-EL 120X90 - BAWEŁNA - PRODUCENT (2514442279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - M wybral niebieskie dino ;)

narazie tyle, nastepne w sierpniu ;)

Kupię kupię ale po porodzie teraz inne wydatki ważniejsze:)

PAULINE ja miałam z FP i nie raz tutaj pokazywałąm...stabilne sa bardzo takze nie wiem gdzie sie tego naczytałas?moze jakas inna firma?nie wiem ale te z FP z czystym sumieniem polecam:))
MARTUSIA super:)

kupujecie lezaczki/bujaczki dla dziecka ? ktoras z Was ma lub miala taki 3 w 1, ze potem to moze byc fotelik dla wiekszego dzieciaczka? czytalam ze sa malo stabilne :/
Są bardzo stabilne, ja sobie z Adą mocno chwaliłam, bujaczek zabierałam ze sobą wszędzie gdzie się dało, Ada zawsze miała swój tron, moje dziecię w gościach nie było noszone z jednych rąk do drugich, dzięki czemu po powrocie do domu, nie musiałam potem nosić ja czy oduczać od noszenia.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry