Amika no popatrz, oglądałam go ale nie pamiętam
Maluszek a ja mam takie same pół śpioszki z uszkami tylko, że różowe (i kupiłam je jako jedyną różową rzecz, jak jeszcze nie wiedziałam jaka płeć
Maja u mnie jest taki fajny mały lumpik tylko z rzeczami dla dzieci, i co sobotę nowa dostawa, a ciuszki boskie! Ja to robię sobie ogranicznik kasowy, ostatnio zabrałam 150zł, bo inaczej bym stamtąd nie wyszła! A babeczka co sprzedaje, co chwile coś pięknego wyciąga i podpuszcza jeszcze bardziej
Murę widziałam wczoraj, babeczka stała za mną w sklepie, więc popatrzeć sobie mogłam do woli
Spacerówkę miała, i wydawało mi się, że dzidzi jest tam strasznie wygodnie. Za niska nie jest myślę, że w sam raz. Podpytać się jej nie mogłam niestety, bo mnie język ogranicza, a M to z tych wstydliwych raczej (oczywiście tam gdzie nie ma to się nie wstydzi!), ale jemu tez się bardzo podobała, biorę jeszcze pod uwagę X-landera XA 2120, albo Move (tylko dla tego, ze sponsora mam
, a jakbym miała sama kupować, to jednak Tako najlepszy. Oglądałam Tako Laret, i tako Captiva i są boskie
7 czerwca mam plan kierunek Polska, więc ze sklepu nie wyjdę, dopóki się się zdecyduję