reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

bardzo fajny zestaw :-)

ale widze, ze jaki by sprzedawca nie byl, to maja te same wzory materialow :-)
ja mam posciel i cale wnetrze lozeczka takie jak u niego, tylko inaczej uszyte, ale material identyczny. pewnie jedna hurtownia na Polske jest ;-)

reklama
coś z tymi zestawami jest jak mówisz tylko ja wybrałam tego sprzedawcę bo wygląda na najbardziej zaufanego i chodzi o to ze jak coś nie będzie tak z łóżeczkiem to zawsze łatwiej do niego będzie pojechać z reklamacją niż bujać się z wysyłką na drugi koniec polski.... Następne zakupy to będą podkłady, pieluchy itp no i moje popierdułki do szpitala ... tylko teraz trzeba do wypłaty poczekać :p na końcu ubranka - bo istnieje prawdopodobieństwo że dużo dostaniemy

ryba92012- tak dokładne identyczny :tak: a co do materacyka niestety nie pomogę bo ja mam kokos-pianka-kokos :tak:

Chyba powoli wpadam w szał zakupowy :) Dzisiaj kupiłam karuzelę nad łóżeczko: Tiny Love Karuzela Klasyczna NOWOŚĆ 2011 + GRATISY (2346833580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a wczoraj komplet pościeli, zasłonki, 3 rożki...
MAMO-TATO 6-CZ POŚCIEL DZIECIĘCA 120x90 SERCA (2354839529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - ten komplet ostatni, w pastelowe paseczki i do tego takie same zasłonki
MAMO-TATO ROŻEK USZTYWNIONY 80x80 - NOWOŚĆ (2357715248) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. gładki zielony rożek
ROŻEK ROŻKI 80x80 MAMO-TATO - 60 WZORÓW !! (2357715250) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 1 błękitny i 1 w paseczki pastelowe :)
oraz materac do łóżeczka: Materace 60x120 - MATERAC LATEKSOWY + KOKOS HEVEA 60/120 Medica - Hevea
Poza tym mam juz pokupione trochę ubranek, trochę art. higienicznych...

Z większych zakupów to teraz kolej na fotel do pokoju Małego, wanienka ze stojakiem (myslę o takiej: BEBE JOU WANNA Wanienka + STOJAK różowa GIRL WAWA (2366447797) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko inny kolor oczywiście) laktator (nie wiem czy mini electric medela czy avent elektryczny), aspirator do noska (myślałam o jednym z tych dwóch:Elektroniczny aspirator do nosa "Baby Nose Vacuum" lub Odciągacz kataru - Elektryczny aspirator do nosa Visiomed Baby Doo MX6 One) Może któraś z Was ma jakieś doświadczenie w tych tematach?
No i nie mamy jeszcze wózka, chcemy taki 3w1. Ale kompletnie jeszcze nie rozglądalismy się, nawet pojecia nie mam na co zwracać uwagę...

Ostatnia edycja:
no nie wiem czy zdecydowałabym się na łóżeczko z ikei

w czerwcu się tam wybieram, ale po śpiworek, ręczniczki... i takie tam duperelki dla dzidzi :D

reklama
no nie wiem czy zdecydowałabym się na łóżeczko z ikei

w czerwcu się tam wybieram, ale po śpiworek, ręczniczki... i takie tam duperelki dla dzidzi :D
ja mam z ikei wiekszosc mebli, cala kuchnie, sypialnie i pol pokoju Toma. w tym mial to lozeczko. taka mala "krypto-reklama" ;-)

Do góry