reklama
kameleonleon
Fanka BB :)
A to już nasze wiszące literki
Cześć dziewczyny. Uważajcie na sklep bobowozki, a szczególnie na rzeczy z rabatem. Zamówiłam super fotelik w promocji, nie było żadnego komentarza, dlaczego jest w tej promocji. Ale obniżona cena dotyczyła tylko jednego koloru, co sugeruje, ze może im nie schodził czy cos. I wiecie co?! Przysłali mi uzywany fotelik!!! Cały porysowany, uderzony, zmechacony. I wczesniej o tym ani słowa! Takie niespodzianki ciężarnej robić...
sylwiaal
Mamuśki nie szalejcie z tymi dekoracjami przy łóżeczku bo to może być za dużo bodźców dla maluszka. Dojdzie jeszcze karuzela i dziecko nie będzie wiedziało gdzie patrzeć. Łóżeczko to miejsce do wyciszenia i spania. Maluch podrośnie to będziecie szaleć. Chociaż przez zabawki to pokój jest colorfull .
Ja planuje literki z imieniem i gwiazdkę z Ikei jako lampkę nocną bo u młodej jest już nie potrzebna plus karuzela ( też po córce...rozowa ale to nic).
Gosiu. pokaz pokoik po remoncie.
U mnie bynajmniej wtedług tego co sobie założyłam nad łóżeczkiem będą tylko literki z imieniem
pompony prawdopodobnie przy karniszu, cotton balls na szafie, a obrazki nad komoda - taki mam plan a co z tego wyjdzie to się okaże podczas urządzania pokoiku. karuzele mam ale dopiero później będzie założona.
sjokolade - no nie! co za ludzie, nie możesz go zwrócić? przecież takie coś jest niedopuszczalne, wydawało mi się że bobowózki to sklep a nie komis z używanymi rzeczami :/ skandal!
Malutka466
sjokolade, o żesz k**wa! To się w głowie nie mieści. Jeśli zamawiałaś przez neta masz prawo odstąpić od umowy, ale ja bym gnoju zrobiła w tym sklepie, normalnie by tam fruwali. Jak można taki towar oferować??
Wioleta93
Sjokolade masakra jakaś :-/
Sjokolade no skandal!
U mnie w planach jest zawieszenie 2 obrazków nad lozeczkiem i 1 nad komoda . Coton bals jeszcze nie wiem albo tak wzdluz panelu - zasłony albo w okolicach komody . Ale to jeszcze do strojenia u mnie długa droga - bo dopiero czerwiec
U mnie w planach jest zawieszenie 2 obrazków nad lozeczkiem i 1 nad komoda . Coton bals jeszcze nie wiem albo tak wzdluz panelu - zasłony albo w okolicach komody . Ale to jeszcze do strojenia u mnie długa droga - bo dopiero czerwiec
Nie za bardzo mam ochotę na afery, szczegolnie przez telefon. Dzisiaj juz był kurier, odebrał fotelik do zwrotu. Firma zaproponowała 5% rabatu na nowy i MOŻLIWOŚĆ SRAWDZENIA NOWOŚCI hehe, ale zniżka ma sie nijak do 30% które miały byc na tamten. Nieciekawie. A tak sie cieszylam, ze mam z głowy.
reklama
U
użytkownik 160
Gość
Malutka, podobno jeszcze w Smyku sa staniki, ale jeszcze nie widziałam na oczy, tylko czytałam wypowiedzi babek jakie polecają; poza tym w sklepach z bielizną też są
Podziel się: