reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Kurz jest i zawsze będzie, tego się niestety nie uniknie.

ooo jakie ładne literki :) też nad takimi myślałam, ale chyba wezmę ze styroduru ciąglę myślę :D

reklama
O pościel to pół dnia miałam debate:baffled: No już taka zła byłam:baffled: Tym bardziej, że niemałe pieniązki zapłaciłam, bo babka mi szyła według mojego wzoru.. Jak porównałam sobie to na allegro można o wiele korzystniej dostać gotowce.
Ale to już myśle mam temat zakończony.
Zobacz co mi jutro gościu od łóżeczka napisze..

Ogólnie zjadłam prawie całe opakowanie toffiee i humorek mi się poprawił :biggrin2:

Sylwia, ja chcę takie miękkie, żeby łatwiej wyprać :D
Kuzyn nie odbiera ode mnie telefonu od tygodnia, więc jednak skoczę jutro na allegro i zamówię łóżeczko :)

Evelina no i najważniejsze, że humorek wrócił. Ja zjadłam dzisiaj sporo kawałków kołacza, bo mama przywiozła.

Ja metryczkę sama zrobię :) Ale pokażę Wam zaraz linki, gdzie można fajne rzeczy zrobić:

Link do: Personalized Illustrated Boy - Art Print | The Little Umbrella
obrazek chłopca plus dodajecie imię i jakiś tekst o dziecku.

Link do: Personalized Illustrated Girl - Art Print | The Little Umbrella z dziewczynką

Link do: Circles Initial Print in Ombré | The Little Umbrella literka od imienia z kolorami ombre

Link do: Circles Initial Print | The Little Umbrella to samo co wyżej, ale jeden kolor

Link do: Modern Circles Birth Stats Artwork | The Little Umbrella metryczka

A zapomniałam, ze tam trzeba się zalogować i zapłacić abonament... Ja to mam, wiec zapomniałam.

Też ładna ta metryczka ale nie dosyć, że abonament to ja w domu nie druknę nic więcej niż A4, jeszcze chwila jest do porodu więc można przemyśleć strategię ;) ja lecę spać, już ledwo widzę na oczy, jak dziś znów obudzę się o 3 nad ranem to chyba zwariuję grrrr

Ja na szczęście znam Corela, więc sobie sama machnę metryczkę dla Kubusia :) Zacznę niedługo projekt robić, aby po porodzie tylko wpisać dokładne dane.

Dziewczyny z Poznania, kupowałyście gdzieś stacjonarnie staniki do karmienia, albo wiecie gdzie mogę taki przymierzyć i kupić?

malutka - no fakt mięciuchne się wypierze :D mi pozostanie przecierać z kurzu :D a później przerzucę je na drzwi od pokoiku.

itucha - ja z tej stronki obrazki będę zamawiać :D tylko jest problem bo podoba mi się chyba z 30 :D a chce 3 max 4 w formacie 13x18 do maja może się zdecyduje :D

Metryczkę też może uda mi się samej zrobić ;) jeszcze pomyślę nad tym.

reklama
Ja mam.3 plakaty do new mieszkania , a tu u mamy chyba nie będę wieszać w ogóle . Mam dwa w rozmiarze 30x40 i jeden 40x60 .

Do góry