reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Ja chyba też długo w majtkach byłam. Na pewno na przyjęciu na porodówkę, bo wtedy nawet nie rodziłam a potem długo miałam załozone majtki, bo chyba wywalałam te co mi w nich wody odeszły.

reklama
Cześć dziewczyny. Uważajcie na sklep bobowozki, a szczególnie na rzeczy z rabatem. Zamówiłam super fotelik w promocji, nie było żadnego komentarza, dlaczego jest w tej promocji. Ale obniżona cena dotyczyła tylko jednego koloru, co sugeruje, ze może im nie schodził czy cos. I wiecie co?! Przysłali mi uzywany fotelik!!! Cały porysowany, uderzony, zmechacony. I wczesniej o tym ani słowa! Takie niespodzianki ciężarnej robić...

:-DMamuśki nie szalejcie z tymi dekoracjami przy łóżeczku bo to może być za dużo bodźców dla maluszka. Dojdzie jeszcze karuzela i dziecko nie będzie wiedziało gdzie patrzeć. Łóżeczko to miejsce do wyciszenia i spania. Maluch podrośnie to będziecie szaleć. Chociaż przez zabawki to pokój jest colorfull .
Ja planuje literki z imieniem i gwiazdkę z Ikei jako lampkę nocną bo u młodej jest już nie potrzebna plus karuzela ( też po córce...rozowa ale to nic).
Gosiu. pokaz pokoik po remoncie.

U mnie bynajmniej wtedług tego co sobie założyłam nad łóżeczkiem będą tylko literki z imieniem :D
pompony prawdopodobnie przy karniszu, cotton balls na szafie, a obrazki nad komoda - taki mam plan a co z tego wyjdzie to się okaże podczas urządzania pokoiku. karuzele mam ale dopiero później będzie założona.

sjokolade
- no nie! co za ludzie, nie możesz go zwrócić? przecież takie coś jest niedopuszczalne, wydawało mi się że bobowózki to sklep a nie komis z używanymi rzeczami :/ skandal!

sjokolade, o żesz k**wa! To się w głowie nie mieści. Jeśli zamawiałaś przez neta masz prawo odstąpić od umowy, ale ja bym gnoju zrobiła w tym sklepie, normalnie by tam fruwali. Jak można taki towar oferować??

Sjokolade no skandal!

U mnie w planach jest zawieszenie 2 obrazków nad lozeczkiem i 1 nad komoda . Coton bals jeszcze nie wiem albo tak wzdluz panelu - zasłony albo w okolicach komody . Ale to jeszcze do strojenia u mnie długa droga - bo dopiero czerwiec:)

Sjokolade nic tylko odsyłać towar, masz prawo.

Wy tu literki z imionami a mój syn dalej bezimienny jest :) I weź tu coś wybierz. Jakieś obrazki muszę znaleźć :) a dla starszego Mnionki :D

Nie za bardzo mam ochotę na afery, szczegolnie przez telefon. Dzisiaj juz był kurier, odebrał fotelik do zwrotu. Firma zaproponowała 5% rabatu na nowy i MOŻLIWOŚĆ SRAWDZENIA NOWOŚCI hehe, ale zniżka ma sie nijak do 30% które miały byc na tamten. Nieciekawie. A tak sie cieszylam, ze mam z głowy.

reklama
Malutka, podobno jeszcze w Smyku sa staniki, ale jeszcze nie widziałam na oczy, tylko czytałam wypowiedzi babek jakie polecają; poza tym w sklepach z bielizną też są

Do góry