reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Jakie chusteczki polecacie? Mi położna mówiła, że dobrze się sprawdzają pampers, nivea, bambino i j&j ale tak patrze i składów nie mają rewelacyjnych :/
Mam biedronkowe dady takie new borny w dwupaku były i maja jeszcze dady cotton bez pegow i takich tam. I mam jeszcze z superpharmu life, też nie mają złego składu.

reklama
Hmm to ja pewnie kupię do szpitala tego pampersa a w domu będę próbować innych chociaż cena 6paku kusi tylko nie wiadomo czy dziecko nie będzie miało uczulenia

Ja postaram się używać wacików i wody -przy 1 córce nie miałam wyjścia więc może teraz też mnie nie lenistwo nie pokona.
Najprościej by było malucha na rękę i dupsko pod kran -ale mam za niski:baffled:

Witam :)
Oto komplecik dla maluszka uszyty przez moją znajomą. Łóżeczko chce żeby mąż rozłożył dopiero jak urodze. Poszykuje wszystko a on rozłoży jak będę jeszcze z maluszkiem w szpitalu.

Załączniki

• received_1003730466372954.jpeg
    received_1003730466372954.jpeg
    140,1 KB · Wyświetleń: 101
Ja kupialam 2 opakowania pampers premium care chusteczek i wiecej na start mi nie potrzeba, bo nie wiem jak jej skora na co zareaguje a dwa chcialabym po porostu wode ciepla i waciki uzywac.

reklama
Jak ja się cieszę , że mam to wszystko zrobione (oczywiście przez moją kochana mame) i , że wszystkie zakupy porobione. Jutro mąż jedzie po wózek juz się doczekać nie mogę :)

Do góry