reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Julkaone - racja, mase tego jest. I jak tu wybrac ten jeden? Mi osobiscie najbardziej ta przypadla do gustu czekam na promocje tylko ;) kiedys widzialam ja w smyku negastore za 199zl :D licze ze powroci jeszcze ta kwota :D

Sylwiaal mi kołyska się przyda z racji tego że na początku w nocy chce mieć dziecko u siebie a nie mam miejsca na łóżeczko. A kołyska ma kółka wiec też można sobie wędrować z nią po mieszkaniu.

Gosia, dzięki za polecenie Amelis Pro! Wyrasta na lidera w moim rankingu :D Jeszcze tylko muszę sprawdzić go na żywo.

A czemu u Ciebie odpadł?

Dziewczyny, jakie podgrzewacze do butelek kupowałyście (jeśli kupowałyście)? I czy kupowałyście sterylizatory do butelek?

Dziewczyny, jakie podgrzewacze do butelek kupowałyście (jeśli kupowałyście)? I czy kupowałyście sterylizatory do butelek?

Ja kupiłam sterylizator do mikrofali z Canpolu, w sumie teraz myślę czy mi się w ogóle przyda ale będę tam wrzucać poza butelkami też smoczki czy laktator ;) no cóż... będzie trzeba używać żeby się nie zmarnował :D

A ja się zagapiłam i przegapiłam ten podgrzewacz co ma Malutka466 ze snow bear. I teraz szukam też coś ale to kupię nawet po porodzie.
Będę miała okazję odkupić laktator elektryczny medeli w dobrej cenie praktycznie nie używany koleżanka ma mi powiedzieć ile chce.

Niesia bo baby design bardziej mi się podobają albo bebetto luca. No i spacerówki mają fajne przedłużane budki. A jednak trzeba się liczyć z tym, że w zimę nasze dzieci przejdą do spacerówek w większości. Amelis pro jak na wózek w tej cenie wygląda solidnie. Ja go w sklepie dość dokładnie oglądałam.

Sylwiaa to ja tez może poczekam na ta promocje za 199[emoji106] co do podgrzewacza ja kupiłam tani z funkcja sterylizatora Sisi baby podgrzewacz bez wody Auto/Dom. Testowałam i radzi sobie całkiem dobrze [emoji5][emoji106]

reklama
Sylwiaa to ja tez może poczekam na ta promocje za 199[emoji106] co do podgrzewacza ja kupiłam tani z funkcja sterylizatora Sisi baby podgrzewacz bez wody Auto/Dom. Testowałam i radzi sobie całkiem dobrze [emoji5][emoji106]
Właśnie na ten dzisiaj patrzyłam i się zasta nawiasami nad nim.

Do góry