reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Właśnie porównał ceny. Magnez, który biorę u siebie kosztuje 27 zł, tutaj 14. Krople do nosa dla mojej córki kosztują normalnie 37 zł, a tu 24. Dzięki dziewczyny za link do tej apteki :)

reklama
Ja kupiłam leżaczek Bright Starts Safari w promocji w Tesco za całe 54,5 zł :D bujaczek ma tylko wibracje ale celowo zrezygnowałam z melodyjek bo w karuzeli będą i to wystarczy, no i w końcu maluszek nie będzie tam siedział dłużej niż 45 minut ;)

Załączniki

• 1456685882870.jpg
    1456685882870.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 82
Ja chyba jednak kupię lupo comfort bo nie wiedzę różnic. A podoba mi się taki jasny zielony.

Z różnic, które ja zauważyłam to lupo ma chyba trochę krótszy ten daszek przy budce. Innych różnic szczerze mówiąc nie widzę. Ja akurat wolałam kolorystykę dotty - zamówiłam sobie taki beżowy, chyba symbol 09.

Ja Wm się pytam o leżeczek-bujaczek, bo chciałam dziś zorientować się w temacie a niedługo potem dzwoni teściówka i się pyta czy chce taki i taki leżaczek dla Niuni hahahha :-D

Ewka, ale okazja, taki fajny bujaczk w tej cenie :D

Maui fajna sprawa z tym 3 w 1, ale wole nie wiedzieć jaka cena tej przyjemności :p

Maui fajna sprawa z tym 3 w 1, ale wole nie wiedzieć jaka cena tej przyjemności :p
No ,, jak ktoś chce osobno kosz Mojżesza, osobno leżaczek, a potem krzesełko kiedyś, to to 3 w 1 taniej wychodzi, ok 1200; jednak kosz można sobie używany kupić, bo to na 3 miesiące mniej więcej pewnie...

Cześć!

Powiem Wam, że już zgłupiałam z tymi wózkami. Byłam dziś jeszcze raz rzucić okiem na Jedo Fyn no i nie... jednak mi coś nie pasuje - kolorystyka głównie.
Macie jakieś pomysły na wózek 2w1 do 1500 lub 3w1 do 2000 (preferowany fotelik Maxi Cosi)?
Teraz zaczynam poważnie rozważać Bebetto Holland oraz Link do: INSPIRE oraz INSPIRE Eco Tutek 3w1 2016 HIT !!
Moja koleżanka miała tutka i jakoś mówiła ze nie była zadowolona. Ja jestem prawie zdecydowana na baby design lupo comfort albo bebetto luca s line ewentualnie Holland no bo silvia to nie wiem jak dostępna jest. Zobacz sobie jeszcze deltim amelis pro. Może ci przypasuje.

A na ulicy dzisiaj to same adamexy widziałam pajero lub barletty i wszystkie szare. :)

My bedziemy sie prawdopodobnje decydowac na taki model.

A powiedzcie mi z jakiej firmy macie szczoteczke/ grzebyk? Zamowilam jedna ale wydaje mi sie ze wlosie ma niezbyt miekkie :/ i mam problem bo nie chce kupic drugiej z podobnym..

Ewa - za ta cene to super i wyglada naprawde na nieuzywana :)

Gosia tez mysle intensywnie o tej kolysce i sama juz nie wiem czy mi sie przyda czy nie :(

Załączniki

• Screenshot_2016-02-28-22-53-27.png
    Screenshot_2016-02-28-22-53-27.png
    207,5 KB · Wyświetleń: 91
reklama
sylwiaa - tez myśle o tym leżaczku [emoji3] moja koleżanka miała ten model i była bardzo zadowolona to mnie skłania a tyle tego na rynku [emoji16] cieżko podjąć decyzje

Do góry