reklama
Ja chyba jednak kupię lupo comfort bo nie wiedzę różnic. A podoba mi się taki jasny zielony.
Z różnic, które ja zauważyłam to lupo ma chyba trochę krótszy ten daszek przy budce. Innych różnic szczerze mówiąc nie widzę. Ja akurat wolałam kolorystykę dotty - zamówiłam sobie taki beżowy, chyba symbol 09.
GosiaLew
Fanka BB :)
Kaylla no tu chodzi o kolorystykę głównie. Mi ten bezowy też się podobał, ale ja chcę zielony jak w linku.
Link do: Wózek wielofunkcyjny Baby Design LUPO COMFORT 2015
Zastanawiam się nad kołyską. znalazłam zestaw z wszystkim, chociaż nie wiem czy wszystko będę potrzebowała, chociaż baldachim na początek chyba jednak tak.
Link do: "BABY-RAJ"11el - KOŁYSKA-MATERAC-STELAŻ
i chyba wybiorę zielone paseczki
Link do: Wózek wielofunkcyjny Baby Design LUPO COMFORT 2015
Zastanawiam się nad kołyską. znalazłam zestaw z wszystkim, chociaż nie wiem czy wszystko będę potrzebowała, chociaż baldachim na początek chyba jednak tak.
Link do: "BABY-RAJ"11el - KOŁYSKA-MATERAC-STELAŻ
i chyba wybiorę zielone paseczki
Niesia_88
Cześć!
Powiem Wam, że już zgłupiałam z tymi wózkami. Byłam dziś jeszcze raz rzucić okiem na Jedo Fyn no i nie... jednak mi coś nie pasuje - kolorystyka głównie.
Macie jakieś pomysły na wózek 2w1 do 1500 lub 3w1 do 2000 (preferowany fotelik Maxi Cosi)?
Teraz zaczynam poważnie rozważać Bebetto Holland oraz Link do: INSPIRE oraz INSPIRE Eco Tutek 3w1 2016 HIT !!
Powiem Wam, że już zgłupiałam z tymi wózkami. Byłam dziś jeszcze raz rzucić okiem na Jedo Fyn no i nie... jednak mi coś nie pasuje - kolorystyka głównie.
Macie jakieś pomysły na wózek 2w1 do 1500 lub 3w1 do 2000 (preferowany fotelik Maxi Cosi)?
Teraz zaczynam poważnie rozważać Bebetto Holland oraz Link do: INSPIRE oraz INSPIRE Eco Tutek 3w1 2016 HIT !!
Evelina89
Ja Wm się pytam o leżeczek-bujaczek, bo chciałam dziś zorientować się w temacie a niedługo potem dzwoni teściówka i się pyta czy chce taki i taki leżaczek dla Niuni hahahha
Ewka, ale okazja, taki fajny bujaczk w tej cenie
Maui fajna sprawa z tym 3 w 1, ale wole nie wiedzieć jaka cena tej przyjemności
Ewka, ale okazja, taki fajny bujaczk w tej cenie
Maui fajna sprawa z tym 3 w 1, ale wole nie wiedzieć jaka cena tej przyjemności
U
użytkownik 160
Gość
No ,, jak ktoś chce osobno kosz Mojżesza, osobno leżaczek, a potem krzesełko kiedyś, to to 3 w 1 taniej wychodzi, ok 1200; jednak kosz można sobie używany kupić, bo to na 3 miesiące mniej więcej pewnie...Maui fajna sprawa z tym 3 w 1, ale wole nie wiedzieć jaka cena tej przyjemności
GosiaLew
Moja koleżanka miała tutka i jakoś mówiła ze nie była zadowolona. Ja jestem prawie zdecydowana na baby design lupo comfort albo bebetto luca s line ewentualnie Holland no bo silvia to nie wiem jak dostępna jest. Zobacz sobie jeszcze deltim amelis pro. Może ci przypasuje.Cześć!
A na ulicy dzisiaj to same adamexy widziałam pajero lub barletty i wszystkie szare.
sylwiaal
My bedziemy sie prawdopodobnje decydowac na taki model.
A powiedzcie mi z jakiej firmy macie szczoteczke/ grzebyk? Zamowilam jedna ale wydaje mi sie ze wlosie ma niezbyt miekkie :/ i mam problem bo nie chce kupic drugiej z podobnym..
Ewa - za ta cene to super i wyglada naprawde na nieuzywana
Gosia tez mysle intensywnie o tej kolysce i sama juz nie wiem czy mi sie przyda czy nie
A powiedzcie mi z jakiej firmy macie szczoteczke/ grzebyk? Zamowilam jedna ale wydaje mi sie ze wlosie ma niezbyt miekkie :/ i mam problem bo nie chce kupic drugiej z podobnym..
Ewa - za ta cene to super i wyglada naprawde na nieuzywana
Gosia tez mysle intensywnie o tej kolysce i sama juz nie wiem czy mi sie przyda czy nie
Załączniki
reklama
Podziel się: