reklama
Śliczne mebelki ja myślałam że chociaż pojadę do ikei pomacać te co wybrałam ale wezme w ciemnoEwa, my zamówiliśmy meble: Princessa z Agata Meble. Meble są z litego drewna, więc mam nadzieję że długo posłużą małej.
Link do: Aranżacja Princessa <br><small>Pokój dziecięcy i młodzieżowy</small>
Ania_Beata
Fanka BB :)
A widzisz, a ja myślałam ze ty juz na stale do nowego M sie tam wprowadzasz. A na 3-4 lata to rzeczywiście nie warto inwestować.Ania na pewno drożej a ja tam pomieszkam ze 3 -4 lata i znowu pewnie przeprowadzka na większe . Znalazlam teraz inne i juz chyba mi się białe odpodobaly
By było nawiązanie do tego mojego łóżka chociaż
Ania_Beata
Ikea jest na tyle bezpieczna i sprawdzona, ze mozna i bez macania.ja myślałam że chociaż pojadę do ikei pomacać te co wybrałam ale wezme w ciemno
My ruszyliśmy wczoraj z wyprawka . W końcu przyszedł wózek . Wczoraj cały wieczór nim jeździliśmy hehe i dotarło do nas, że za około 2 miesiące będziemy już w 3 . Maxi cosi mura 4 plus jest super i jestem mega zadowolona
Wrzuć fociaki jak się prezentuje na żywo był moment, że byłam na niego zdecydowana ale ktoś mi go sprzątnął przed nosem na olx a potem nie było nic za dobrą kasę więc kupiliśmy x-landera
kameleonleon
Widzialyscie tez podgrzewacz z funkcja sterylizatora?
Link do: Abakus PODGRZEWACZ DO BUTELEK STERYLIZATOR 5w1 - Podgrzewacze - Puppo.pl
Link do: Abakus PODGRZEWACZ DO BUTELEK STERYLIZATOR 5w1 - Podgrzewacze - Puppo.pl
reklama
Podziel się: