reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Ania na pewno drożej :) a ja tam pomieszkam ze 3 -4 lata i znowu pewnie przeprowadzka na większe . Znalazlam teraz inne i juz chyba mi się białe odpodobaly :p
By było nawiązanie do tego mojego łóżka chociaż :p

Załączniki

• 1456783274711.jpg
    1456783274711.jpg
    73,1 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Ania na pewno drożej :) a ja tam pomieszkam ze 3 -4 lata i znowu pewnie przeprowadzka na większe . Znalazlam teraz inne i juz chyba mi się białe odpodobaly :p
By było nawiązanie do tego mojego łóżka chociaż :p
A widzisz, a ja myślałam ze ty juz na stale do nowego M sie tam wprowadzasz. A na 3-4 lata to rzeczywiście nie warto inwestować.

My ruszyliśmy wczoraj z wyprawka :). W końcu przyszedł wózek :). Wczoraj cały wieczór nim jeździliśmy hehe:) i dotarło do nas, że za około 2 miesiące będziemy już w 3 :). Maxi cosi mura 4 plus jest super i jestem mega zadowolona :)

My ruszyliśmy wczoraj z wyprawka :). W końcu przyszedł wózek :). Wczoraj cały wieczór nim jeździliśmy hehe:) i dotarło do nas, że za około 2 miesiące będziemy już w 3 :). Maxi cosi mura 4 plus jest super i jestem mega zadowolona :)

Wrzuć fociaki jak się prezentuje na żywo :) był moment, że byłam na niego zdecydowana ale ktoś mi go sprzątnął przed nosem na olx a potem nie było nic za dobrą kasę więc kupiliśmy x-landera ;)

reklama
Itucha, mamy jeszcze remont wiec mąż schował wózek do kartonu, żeby się nie zakurzyl. A ja gapa nie zrobiłam wczoraj zdjęć :/
Jak pokoik będzie gotowy to wyślę juz całość :). Mam nadzieję, że przed Świętami ogarniemy się ze wszystkim :)

Do góry