reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

jak ja Wam zazdroszczę, że już tyle tego macie! a ja dalej w lesie.. :/
tylko ubranka kupuje bo większych gabarytów nie mam nawet gdzie trzymać, dopóki ten remont nieszczęsny się nie skończy.

reklama
Maui ojj to kawałek drogi macie. Myślałam, ze tu gdzies z okolic jestes.

Sylwia a jak postępy w remoncie idą?

oj marnie w moim przypadku :( mąż tylko na weekendy w domu jest, jutro od rana zaczyna walkę, czeka go drapanie sufitu, a później demontowanie starego parapetu.. za dużo tego.

Sylwiaal ja też tylko ubranka kupuję póki co. I ciągle przed remontem jestem.

Jutro zajde do smyku to może zobaczę barlette. A dzisiaj widziałam babeczkę z riko nano. Całkiem dobrze się prezentuje. No i jedo fyn też widziałam. Więc będę się pewnie decydowała do samego końca.

Przygotowałam rzeczy do prania hmm... chyba mnie poniosło bo tu wszystko na 56 i triche na 50 .

Załączniki

• 1454706058871.jpg
    1454706058871.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 76
Dziewczyny ile biustonoszy do karmienia kupujecie i do doświadczonych mam jak jest z rozmiarem po porodzie? Jeszcze się powiększą? Chyba najwygodniejsze są te bawełniane tylko tutaj też nie wiem czy brać większy rozmiar niż zwykle bo jak do tej pory nosiłam tylko usztywniane ;) Pytam bo na allegro jest tego mnóstwo a w mojej mieścinie na pewno musiałabym się naszukać, a jak bym już znalazła to cena byłaby z kosmosu.

Ewa90 mi właśnie urosły, może nie jakoś drastycznie bo różnica jest jednego rozmiaru ale w biustonosze sprzed ciąży się nie mieszczę i ciężko mi jest teraz znaleźć rozmiar. Zwykle u mnie w sklepach są 75 B lub C a ja potrzebuję 70 D. Kończy się na tym, że kupuję to co znajdę czyli 75 D ale nie są zbyt wygodne. Może te do karmienia już by mi zaczęły służyć :D
I jeszcze powiedzcie, czy zaopatrujecie się w podgrzewacz do butelek i sterylizator? Ja zamierzam karmić piersią i nie wiem na ile te rzeczy będą niezbędne. Na laktator już jestem zdecydowana :)

reklama
Ja miałam B ale jeszcze było miejsce :) teraz przynajmniej mi się ładnie eksponuja hahaha ale jak mi mąż kupił z Lidla nieusztywniany C to taki też spoko (z miejscem na większy biust:p) z nadziejącze jeszcze urosna hehehe

Do góry