reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Oczekuję zdjęcia boskiej komody! :D

Ja właśnie zrobiłam pierwsze ciuchowe zakupy. Kilka sztuk ubranek z Cocodrillo. Jak dojdą, to pokażę.

reklama
Oczekuję zdjęcia boskiej komody! :D.
komoda - po malowaniu.jpg

proszę bardzo :-) MALOWANA OSOBIŚCIE PRZEZE MNIE. Gałki wymieniłam na nowe porcelanowe.
zaslonki wymienię na kremową biel, jak skończę szyć kapę na łóżko

Załączniki

• komoda - po malowaniu.jpg
    komoda - po malowaniu.jpg
    73,7 KB · Wyświetleń: 152
Ostatnio edytowane przez moderatora:
No... to powiedzieć, że wyszło bosko to i tak za skromnie!!!
To sztukateria na ścianie? Rzadko spotykana w PL. Zapowiada się pokój dla małej księżniczki
Jakiego koloru kapa będzie?

No... to powiedzieć, że wyszło bosko to i tak za skromnie!!!
To sztukateria na ścianie? Rzadko spotykana w PL. Zapowiada się pokój dla małej księżniczki
Jakiego koloru kapa będzie?
A to jest moja sypialnia :-) dekoracja wnętrz to moje hobby, więc robię sobie takie bajery, a "mała księżniczka" będzie właśnie w mojej sypialni póki nie opanuje chodzenia po schodach. Kapa i poduchy oraz wystrój okna zmieniam na blady krem. Tak czy owak stwierdziłam, ze po cholerę kupować nową komodę jak ta w formie jest ok tylko kolor przygasł przez te lata, a jest pojemna i przy poprzednich dzieciach się sprawdziła. Jest jeszcze szafa w tym stylu- będę ją teraz też malować, ale wstawię dopiero dziecku do pokoju jak skończy ze 2 latka- sobie już nie mam gdzie do sypialni zagracać, komoda na razie wystarczy na ciuszki. łóżeczko jest w podobnym stylu zamówione, białe, więc potem komoda, szafa i łóżeczko wyjedzie do pokoju dziecka i już. A ja może sobie znów coś wymyślę :-)

Dziewczyny, czy kupujecie na poczatek z jedna paczkę MM w razie, gdyby z KP nie szło? To ma niby długi termin ważności, wiec moze warto mieć pod ręka w razie czego?

reklama
Ja chyba nie będę kupywać. Jak coś będzie nie tak to wtedy się poleci do sklepu. W sumie nawet nie dopuszczam do siebie myśli ze nie będę karmic cyckiem , jakos od początku jestem nastawiona ze chce i ze pokarm będzie no i mam nadzieje ze tak będzie nie dość ze wygodniej to i dla maluszka lepiej :) A jak to będzie to zobaczymy już niedługo :D

Do góry