reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

candy_4-elem.jpg

Co sadzicie? Ktoras spotkala sie z ta marka? Wozki candy
Ale śliczny :-o

reklama
Heyo :) Ale mialam znowu zaległości do poczytania. Aplikacja w tel mi się spieprzyla teraz musze wchodzić prze stronę - eh nie podoba mi się taka.opcja.
Jeśli chodzi o pokoik i to jeśli się przeprowadze do nowego mieszkania (w czerwcu) to pokoik będę robić albo szaro jasny albo beżowo jasny :)
A dziś mi przyszła paczka z allegro pieluchy tetrowe flanelowe butelki podgrzewacz smoczki aspirator do nosa wkładki laktacyjne podkłady poporodowa i na materacyk nozyczki szczoteczka grzebyk cazki itp itd :D i niania elektroniczna Avent do kolekcji :p juz nie mogę się doczekać kiedy zacznę to wszystko układać :)

Heyo :) Ale mialam znowu zaległości do poczytania. Aplikacja w tel mi się spieprzyla teraz musze wchodzić prze stronę - eh nie podoba mi się taka.opcja.
Jeśli chodzi o pokoik i to jeśli się przeprowadze do nowego mieszkania (w czerwcu) to pokoik będę robić albo szaro jasny albo beżowo jasny :)
A dziś mi przyszła paczka z allegro pieluchy tetrowe flanelowe butelki podgrzewacz smoczki aspirator do nosa wkładki laktacyjne podkłady poporodowa i na materacyk nozyczki szczoteczka grzebyk cazki itp itd :D i niania elektroniczna Avent do kolekcji :p juz nie mogę się doczekać kiedy zacznę to wszystko układać :)
A od jakiego sprzedawcy zamawiałaś i jak z jakością ? Bo też mam już w planach coś pozamawiać ale słyszałam że czasem np. tetrowe pieluchy są jak szmaty :-/

Ja zamawialam od HubiWorld .
A jeśli chodzi o materac to biore gryka pianka kokos - ale szczerze się troche obawiam.bo dużo słyszałam opowieści ze zalegają się w nich robaki. Ale myślę że to jest wina przemoczenia materacu i zaniedbania pielęgnacji go . Będę na pewno kontrolować czy robaków nie ma . Ojciec w sumie mi każde kupic jakiś dobry (i tak myślę że jak chce to niech kupi bo dobry materac kosztuje 300-400zl) a ten co jest w zestawie do łóżeczka to wezmę (w sumie on nie jest w zestawie ) ja się dogadalam ze sprzedawca ze wole inny zamiast tego zbieracza kurzu - baldachimu.

Dokładnie, ja też nie kupię baldachimu, girland z pomponów i wszelkiego rodzaju ozdóbek zbierających kurz. Założenie mam takie, że ma być minimalistycznie i przestronnie, żeby wszystko można było szybko i łatwo posprzątać.

Ja girlandy zamówiłam sobie ale nie z pomponow tylko takie zwykłe (podoba mi się to światło ) i będę to palić w nocy zamiast lampki. A kupiłam tanio bo 20 kul za 50 zł :)

Ja tu nawet foty wkleić nie mogę bo mi piszą ze za duża rozdzielczość - a jak siedziałam na aplikacji to nie było z tym problemu :/ kurde musze coś zrobić z tym telefonem bo jak pójdę do szpitala to przynajmniej będę sobie z Wami rozmawiać i jakoś mi poleci te 4 dni :)

reklama
Do góry