reklama
Malutka466
Fanka BB :)
Kilku złotych w ciuszkach i różnie czasem taniej online czasem stacjonarnie... Ten komplet 5 kosztował 40 zł, a na www coś koło 36 zł.
Ja zamówiłam ciuszki w sklepie internetowym Smyka i C&A (był lepszy wybór niż w sklepach stacjonarnych), poza tym dwa małe używane zestawy na allegro i jak w następnym tygodniu wszystko przyjdzie to też wszystko spiszę bo już sama nie wiem ile czego będzie ale myślę, że powoli zbliżamy się do końca zakupów odzieżowych pozostanie mi generalnie łóżeczko + może ta dostawka z kołyska w jednym, kosmetyki dla dzieciaczka, butelki i laktator, z pieluch mam dwa opakowania 1 i dużą pakę 3 (kupowałam w promocjach) wiec pozostaną jedynie dwojeczki no i pieluchy jednorazowe i całość wyprawki dla mnie więc kasy jeszcze trochę pójdzie :/
Ja dziś robiłam sobie foty zeczy na 50, 56 I 62 no i zlapalam się za głowę :O połowy pewnie nie załóże lub załóże tylko raz
Odzieżowa wyprawka juz na pewno skończona.
Teraz czekam na paczke z allwgro bo zamawialam akcesoria dla dziecka i dla siebie to tez wydałam około 600 zł a i tak JesCze nie wszystko.
Mi Chyba pozostaje zamówić łóżeczko i potrzebne zeczy do spania oraz wózek .
Odzieżowa wyprawka juz na pewno skończona.
Teraz czekam na paczke z allwgro bo zamawialam akcesoria dla dziecka i dla siebie to tez wydałam około 600 zł a i tak JesCze nie wszystko.
Mi Chyba pozostaje zamówić łóżeczko i potrzebne zeczy do spania oraz wózek .
Evelina89
Tak jak podejrzeałam, ale kuszące promocjne i cudne ciuszki nie da się ukryć, tylko z z tymi poprzebieranymi rozmiarami jest problem ( i w sklepie i w necie ).
Ja njeszcze latanie po sklepach sobie odpuszczam, wychodze z domu jak muszę - niestety takie wypady powodują u mnie ciągnięcie brzuszka i kręgosłupa, ehh obiecałam sobie oszczędność, więc dla mojej Niuni wszystko
Zamówiełam pare rzeczy na wish - korzystała może któraś z Was? - nie wiem co to bedzie, ale zaryzykowałam i czekam co przyjdzie
Ja njeszcze latanie po sklepach sobie odpuszczam, wychodze z domu jak muszę - niestety takie wypady powodują u mnie ciągnięcie brzuszka i kręgosłupa, ehh obiecałam sobie oszczędność, więc dla mojej Niuni wszystko
Zamówiełam pare rzeczy na wish - korzystała może któraś z Was? - nie wiem co to bedzie, ale zaryzykowałam i czekam co przyjdzie
sylwiaal
Czytając jak piszecie ile już macie i co macie zakupione to aż się zielona robię bo nie mam jeszcze nic
muszę to zmienić! ale najpierw czekam z niecierpliwością na wtorek
a jak z przestrzenią dla malucha? będziecie miały pokoik czy na razie kącik przy waszym łóżku?
jeśli pokoik na jakie kolorystyki stawiacie?
muszę to zmienić! ale najpierw czekam z niecierpliwością na wtorek
a jak z przestrzenią dla malucha? będziecie miały pokoik czy na razie kącik przy waszym łóżku?
jeśli pokoik na jakie kolorystyki stawiacie?
reklama
Podziel się: