reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Malutka, Basia jakie ladne ciuszki :-)

Ja kocyk i posciel zamówiłam w zestawie z lozeczkiem, czekam az mi to przyjdzie, zeby sprawdzić jakosc. Kocyk zwykły polarowy, ale ogladalam tez te minky i sama nie wiem :-)

reklama
Ja zamówiłam ciuszki w sklepie internetowym Smyka i C&A (był lepszy wybór niż w sklepach stacjonarnych), poza tym dwa małe używane zestawy na allegro i jak w następnym tygodniu wszystko przyjdzie to też wszystko spiszę bo już sama nie wiem ile czego będzie ;) ale myślę, że powoli zbliżamy się do końca zakupów odzieżowych :D pozostanie mi generalnie łóżeczko + może ta dostawka z kołyska w jednym, kosmetyki dla dzieciaczka, butelki i laktator, z pieluch mam dwa opakowania 1 i dużą pakę 3 (kupowałam w promocjach) wiec pozostaną jedynie dwojeczki no i pieluchy jednorazowe i całość wyprawki dla mnie więc kasy jeszcze trochę pójdzie :/

Ja dziś robiłam sobie foty zeczy na 50, 56 I 62 no i zlapalam się za głowę :O połowy pewnie nie załóże lub załóże tylko raz :D
Odzieżowa wyprawka juz na pewno skończona.
Teraz czekam na paczke z allwgro bo zamawialam akcesoria dla dziecka i dla siebie to tez wydałam około 600 zł a i tak JesCze nie wszystko.
Mi Chyba pozostaje zamówić łóżeczko i potrzebne zeczy do spania oraz wózek .

Tak jak podejrzeałam, ale kuszące promocjne i cudne ciuszki nie da się ukryć, tylko z z tymi poprzebieranymi rozmiarami jest problem ( i w sklepie i w necie ).
Ja njeszcze latanie po sklepach sobie odpuszczam, wychodze z domu jak muszę - niestety takie wypady powodują u mnie ciągnięcie brzuszka i kręgosłupa, ehh obiecałam sobie oszczędność, więc dla mojej Niuni wszystko :)
Zamówiełam pare rzeczy na wish - korzystała może któraś z Was? - nie wiem co to bedzie, ale zaryzykowałam i czekam co przyjdzie :happy:

Ja mam aplikacje, przeglądam ale jeszcze nie miałam okazji zamówić. Słyszałam rożne opinie, moja znajoma rozkręciła tak swój biznes. Zamawia i sprzedaje za ciut wyższa cenę, w internecie.

Czytając jak piszecie ile już macie i co macie zakupione to aż się zielona robię bo nie mam jeszcze nic :(
muszę to zmienić! :) ale najpierw czekam z niecierpliwością na wtorek :D

a jak z przestrzenią dla malucha? będziecie miały pokoik czy na razie kącik przy waszym łóżku?
jeśli pokoik na jakie kolorystyki stawiacie? :)

U nas niestety/stety pokój z rodzicami na start. Mamy małe mieszkanko, i grając w tetrisa trzeba bedzie jakoś te mebelki sprytnie powstawiać:D a jak maluszek odrośnie to będziemy myślec większym mieszkaniu:)

reklama
Do góry