Tzn. na laktator mam plan taki, jak mi się uda namierzyć używany na gwarancji w moim mieście to kupię (taki miałam i jeszcze go w dobrej cenie, nadal z gwarancją, odsprzedałam), jeśli nie trafię, to jak będzie faktycznie potrzebny to mąż kupi w aptece lub przez internet ze szpitala sobie zamówię, a co wiem jaki model chcę, więc damy radę.Podgrzewacz kupiliśmy chwilę po porodzie, bo niestety od początku musiałam dokarmiać i naprawdę super rzecz. Szczególnie na początku kiedy dziecko często je. Też ma funkcję sterylizacji, można też w nim słoiczki podgrzewać. Nie był drogi, jakieś 50pln z przesyłką. Do tej pory używamy - żeby mieć na rano ciepłą wodę na mleczko.
reklama
waiting4beans
Fanka BB :)
My tez kupiliśmy maxi cosi cabrio fix tylko ze czarno-szary
kosz na pieluchy miałam kupić ale wolę woreczki i na bieżąco wyrzucać śmieci co i tak robimy. Na codzienny spacer mam torbę od wózka a na jakieś wyjścia i małe podróże np.W gości kupię taką Link do: DUŻA torba do wózka MNÓSTWO KIESZONEK CZERWONA urodą nie grzeszy ale to nic. Chorowalam na skip hop bo właśnie w TK parę razy widziałam ale niczym mnie nie zachwyciła.
Ja kosza nie kupuje , będę normalnie wywalac do śmieci tylko ze na balkonie u nas i tak się wynosi 2x dziennie śmieci . Torbę tez zamierzam kupić ale to już na spokojnie po porodzie , może nawet wybiorę się z małym jak troszkę podrośnie na shopping
Ja uwazam ten kosz za zbedny gadzet. W gratisie do czegos tam dostalam 20 worokow zapachowych i przypomnialam sobie jak mi przyjaciolka opowiadala ze po pewnym czasie dla niej zapach tych workow tak sie kojarzyl z kupa ze efekt maskwania byl odwrotny
Dziewczyny ja mam pytanie
u kogo na allegro zamawiałyście pieluchy tetrowe/flanelowe i jesteście zadowolone.
Mam w planach dokupić takich do codziennego użytku ale nie kupowałam do tej pory na allegro a czytałam, ze nie wszystkie byłyście zadowolone z jakości. Jeśli możecie mi polecić dobrego sprzedawcę to sobie zamówię.
u kogo na allegro zamawiałyście pieluchy tetrowe/flanelowe i jesteście zadowolone.
Mam w planach dokupić takich do codziennego użytku ale nie kupowałam do tej pory na allegro a czytałam, ze nie wszystkie byłyście zadowolone z jakości. Jeśli możecie mi polecić dobrego sprzedawcę to sobie zamówię.
Wioleta93
Fanka BB :)
I flanele i tetrę u Hubiworlda na allegro. Flanela świetna, piękne kolory, mięciutka, gruby fajny materiał. Tetra przeciętna, raczej z tych cieńszych. Po praniu trochę lepiej wygląda niż przed także nie jest źle. Do codziennego użytku się nada.
U
użytkownik 160
Gość
Dziewczyny ja mam pytanie
Link do: Tetra - pieluszki tetrowe POLSKIE PIELUCHY ATEST tetra świetna a jeszcze kilka rzeczy u nich kupiłam i było ok bardzo
reklama
Podziel się: