reklama
Ja już prawie kupowałam szumisia ale jak ochłonęłam to pomyślałam, że przecież moje dziecko będzie w nocy spać a nie płakać więc dopiero jak mi udowodni, że będzie inaczej to zainwestuje w tego cud-miśka
Ewa no, no, no, koszyczek Ci się udał
Jasmina88 mi wystarczy torba od wózka, nie wiem czy taka dodatkowa w ogóle by mi się przydała
Ewa no, no, no, koszyczek Ci się udał
Jasmina88 mi wystarczy torba od wózka, nie wiem czy taka dodatkowa w ogóle by mi się przydała
Malutka466
Fanka BB :)
Ja kupiłam taką torbę ze Skip Hopa w Tk Maxxie. Były inne, ale różowe czy fioletowe, a mój mąż też będzie chodzić z wózkiem przecież, więc żeby nie musiał z mamusiową torbą biegać zakupiliśmy taką.Ewa, czadowy koszyk!
Czy ktoras z Was kupia juz jakas fajna torebke na rzeczy dla dziecka na czas spacerow?
Szukam czegos co nie wyglada "mamusiowo" ale bardziej elegancko i gustownie.
U
użytkownik 160
Gość
Ja kupiłam taką torbę ze Skip Hopa w Tk Maxxie. Były inne, ale różowe czy fioletowe /QUOTE]
Malutka, jak zobaczysz różowa albo czarno-białą to daj mi cynka, bo własnie takich kolorów nie mogę w TKM utrafić.. jedynie czarna smutna cała...
Wioleta93
Masakra z tymi sznurkami w Irlandii, na ebayu wszystkie cienkie i woskowane. Stacjonarnych pasmanterii też tu niewiele i wątpię żeby coś takiego mieli. Czasami czuję się w tym kraju tak 1000 lat za murzynami
O jeeee ta zyrafa to u mnie se nagrabila sama nie kupilabym gryzaka za 80zl ale dostalismy od meza z pracy jak sie corka urodzila. Raz ze to nic specjalnego jak na taka kase, a dwa ze moja sprytna corka wsadzila sobie jej noge CALA do buzi (pewnie gdzies do zoladka ) a ze lezala wtedy na brzuchu to nie umiala jej wyciagnac. Uslyszalam tylko jak bulgocze, wyciagnelam gire z gardla i tyle bylo z zabawy zyrafa Gdzies ja jeszcze mam schowana
Ania_Beata
Malutka, w którym TK są te torby Skip Hopa?
Malutka466
Ja kupiłam w Malcie, nawet nie wiedziałam w City Center jest TK, aż musiałam to sprawdzić. Ale pewnie w CC też coś by się znalazło. Było tam mnóstwo kocyków, otulaczy i innych pierdółek. Nie mówię o ciuszkach.
Ania_Beata
A to dziś czy kiedy było?
reklama
Malutka466
Łoo, ja torbę kupiłam już dawno. Chyba w styczniu jeszcze.
Podziel się: