reklama
Evelina89
Fanka BB :)
Dziś miało do mnie dotrzeć łóżeczko ( zamawiałam 10.02 ) a tu wiadomość:
"Chciałabym z przykrością poinformować, iż realizacja zamówienia uległa opóźnieniu
Dołożymy jednak wszelkich starań aby łóżeczko jak najszybciej zostało wysłane
Przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz opóźnienia"
Taki długi czas oczekiwania i jeszcze opóżnienie
Przyszła również pościel, która miała być uszyta dla mnie ciągu max 16dni roboczych ( mineło prawie 30 dni ).
Pomiary poskracane, do tego plamy
Nie mam już siły na jakieś spory i poszukiwania
Już mnie dobijają te zakupy.
Po sklepach nie mogę latać, bo zaraz mnie wszystko ciągnie i boli, a zakupy przez internet to ostatnii dla mnie zmora jakaś
"Chciałabym z przykrością poinformować, iż realizacja zamówienia uległa opóźnieniu
Dołożymy jednak wszelkich starań aby łóżeczko jak najszybciej zostało wysłane
Przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz opóźnienia"
Taki długi czas oczekiwania i jeszcze opóżnienie
Przyszła również pościel, która miała być uszyta dla mnie ciągu max 16dni roboczych ( mineło prawie 30 dni ).
Pomiary poskracane, do tego plamy
Nie mam już siły na jakieś spory i poszukiwania
Już mnie dobijają te zakupy.
Po sklepach nie mogę latać, bo zaraz mnie wszystko ciągnie i boli, a zakupy przez internet to ostatnii dla mnie zmora jakaś
Malutka466
Evelina, jakiś dramat. Ja bym żądała jakiejś rekompensaty. Gratis, zwrot kosztów za transport cokolwiek!
Ja nie planuje pomponów, chcę tylko literki z imieniem. Moja koleżanka właśnie na fejsie napisała, że planuje szyć takie duperelki więc zaryzykuje i będę jej pierwszą klientką
Dzisiaj mama przywiozła mi staniki do karmienia... i uwaga są za duże na mnie. Tzn. tak dziwnie na piersi odstawały te części, co się je później odpina. Mama je odeśle, a ja będę szukać dalej staników.
Ja nie planuje pomponów, chcę tylko literki z imieniem. Moja koleżanka właśnie na fejsie napisała, że planuje szyć takie duperelki więc zaryzykuje i będę jej pierwszą klientką
Dzisiaj mama przywiozła mi staniki do karmienia... i uwaga są za duże na mnie. Tzn. tak dziwnie na piersi odstawały te części, co się je później odpina. Mama je odeśle, a ja będę szukać dalej staników.
sylwiaal
Właśnie się obawiam że będę mieć tego za dużo, bo literki bym chciała, obrazki, cotton balls (o ile zrobię) a teraz zamówiłam sobie tiul żeby zrobić te pompony xD za dużo czasu mam i nie wiem co mam z sobą zrobić to szukam zajęcia.
Ja to się obawiam, że na moje piersi nie dostane żadnego stanika dla karmiących
Ja to się obawiam, że na moje piersi nie dostane żadnego stanika dla karmiących
reklama
Malutka466
Ja myślę nad takimi literkami: Link do: • unikatowe pokoik dziecka, dla dziecka - literki szyte imię
Nad ramkami białymi z tymi plakatami, co do linków wam wrzucałam. W pokoiku będzie też lampka gwiazdka niebieska z Ikei: Link do: SMILA STJÄRNA Lampa ścienna - IKEA
Cotton bals są fajne, ale ja sobie podaruje, może jak będzie starszy.
Maskotki to też zbierają kurz, ale moją ukochaną maskotkę z dzieciństwa wypiorę i będzie sobie leżeć w łóżeczku z Kubą. Ta maskotka ma jakieś 28 lat a jest w świetnym stanie
Mąż chce jakąś naklejkę na ścianę, ale jeszcze mi nie przestawił ciekawej propozycji
Nad ramkami białymi z tymi plakatami, co do linków wam wrzucałam. W pokoiku będzie też lampka gwiazdka niebieska z Ikei: Link do: SMILA STJÄRNA Lampa ścienna - IKEA
Cotton bals są fajne, ale ja sobie podaruje, może jak będzie starszy.
Maskotki to też zbierają kurz, ale moją ukochaną maskotkę z dzieciństwa wypiorę i będzie sobie leżeć w łóżeczku z Kubą. Ta maskotka ma jakieś 28 lat a jest w świetnym stanie
Mąż chce jakąś naklejkę na ścianę, ale jeszcze mi nie przestawił ciekawej propozycji
Podziel się: