reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Malutka466 cena za zestaw aventa super, rozumiem, że to w programie lojalnościowym jakimś. Podgrzewacz też fajna cena, ciekawe czy dobry. Ja mam stary canpola i on nie ma regulacji temperatury więc pewnie ten wurzucę a kupię nowy.

Malutka zachęciłaś mnie do tego zestawu butelek, cena rewelka w stosunku do innych :) może też zamówie :]
sterylizator do butelek też kupujecie?

Ja mam sterylizator do mikrofalówki z aventu. A wogóle to kupujecie laktator od razu czy czekacie aż się urodzi?
A co do termometru to widziałam ostatnio taki bezdotykowy którym można mierzyć również temperaturę wody w kąpieli. Tylko nie wiem czy jak jest taki do wszystkiego to czy nie okaże się do niczego.
Wczoraj w lidlu upolowałam kilka ciuszków w śmiesznych cenach, może później wrzucę fotki ;-)

Tak, program lojalnościowy klientów banku ING. Opłacało mi się, to kupiłam. A podgrzewacz wzięłam taki, nie znam się, ale wydaje mi się, że jest ok.
Wioleta, ja nie wiem właśnie, jak z laktatorem. Wiem, że ze szkoły rodzenia będę mogła wypożyczać laktatory Medela i nie wiem czy się na takie rozwiązanie na początek nie skuszę. Muszę to przemyśleć.

Mi z kolei bardzo spodobal sie ten termometr, juz sie za takim bezdotykowym rozgladalam po aptekach ale za mniej jak 100 nie widzialam i nie wiem czy sie nie skusze na ten,który Ty wybralas :-) a czytałaś moze jakies opinie na jego temat?

Ja mam sterylizator do mikrofalówki z aventu. A wogóle to kupujecie laktator od razu czy czekacie aż się urodzi?
A co do termometru to widziałam ostatnio taki bezdotykowy którym można mierzyć również temperaturę wody w kąpieli. Tylko nie wiem czy jak jest taki do wszystkiego to czy nie okaże się do niczego.
Wczoraj w lidlu upolowałam kilka ciuszków w śmiesznych cenach, może później wrzucę fotki ;-)

Wrzuc koniecznie :-)

za bardzo nie szukałam opinii o termometrze. Bo ludzie piszą przy wielu, że na czole i w uchu inna temperatura wychodzi... no ale z moich doświadczeń to tak jest zawsze. Więc za bardzo nie czytałam.

A co do sterylizatora, to podgrzewacz, który kupiłam ma funkcję sterylizacji.

Wczorajsze łowy :-D

Załączniki

• 1452202857281.jpg
    1452202857281.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry