madzia0903
Fanka BB :)
Kołysanka firmy Graco. do teg wózka jestem nie przekonana kupiłam go ale chyba oddamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też miałam na uwadze, jeszcze do wczoraj, ale pojechałam raz jeszcze do Bobo na Serbską i sprzedawca zapytany o różnice miedzy Camarello a Baby Design Lupo Komfort podał jako pierwszą różnicę - wielkość gondoli... No i waga na niekorzyść Lupo. Jak ktoś wózek ma, to nie ma sensu zmieniać, przynajmniej gondoli, bo na 6-8 miesięcy to bezsens, wiadomo... No ale ja nie mam.Siasia ja pisałam o baby comfort lupo, kiedyś sprawdzałam jakiś ranking i on był tam wysoko i jeszcze co chwilę czytam o pozytywnych opiniach o nim. Też mam go na uwadze, tylko ta mała gondolka...
Gosieńko! Coletto nie ma przekładanej rączki :-) w tym cały bajer! Bez przekładania rączki obracasz gondolę i to jest coś, czego nie ma w innej firmie w Polsce - zawsze możesz mieć więc tak ustawione koła jak chcesz. W przypadku przekładanych rączek zamieniasz sama sobie stronę wózka, a tu obracasz gondolę jak na kręconym krześle- inny mechanizm- zobacz film minuta 4.06-4.11Maui od lupo comfort tylko ta gondola mnie zniechęca, bo nawet jak oglądałam to widać od razu. Tak się zastanawiam z tym colletto marcello że przy obracanej gondoli i siedzisku to wtedy mniejsze obrotowe koła są z tyłu, więc nie wiem czy to dobre rozwiązanie. Tak jak przekładana rączka. To już lepiej jak dla mnie montować siedzisko/gondolę poprzez odpięcie. Koła wtedy zawsze zostają z przodu te małe.