reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Ostatnie paczki zamówione, teraz tylko czekam aż wszystko do nas dojdzie i bierzemy się za pokoik malutkiej. Pozostaje tylko materacyk, niania elektroniczna, laktator i komoda do pokoiku :)

Ja wszystkie tekstylia zamawiałam na allegro od wyprawkowy_pl. Zobaczymy jak będzie bo zamówiłam 8 lutego więc na dniach powinni wysłać.

Na jakie materace się zdecydowałyście? Kokos-pianka-gryka czy może coś innego?

Ja długo myślałam i ostatecznie biorę cały lateksowy marki Hevea, bardzo chwalony więc liczę, że będzie wart swojej ceny :)

reklama
Jest w końcu :)

Załączniki

• WP_20160216_005.jpg
    WP_20160216_005.jpg
    360,5 KB · Wyświetleń: 108
  • WP_20160216_009.jpg
    WP_20160216_009.jpg
    404 KB · Wyświetleń: 94
  • WP_20160216_006.jpg
    WP_20160216_006.jpg
    436,4 KB · Wyświetleń: 98
obiecuję sama sobie że jak kupię meble do salonu i pokoju Ali wezmę się za wyprawkę dla synka w końcu. Zostało 2,5 miesiąca do cc

Madzia to barlatta czy pajero czy się mylę :)

Oleńka to ja tak samo sobie obiecuję :) Jak zrobimy pokój dzieciaków to się wezmę za wyprawkę. Najwyżej będę z porodówki przez neta zamawiała :D Cieszę się, że nie jestem sama z takim podejściem :D

Nad materacem jeszcze sie nie zastanawiałam, ale do kołyski chyba bez gryki, bo taki w komplecie był a do łóżeczka to zobaczę. Z Kubą miałam gryka kokos pianka i jakoś nie narzekałam. Potem tak go wywaliłam.

Ja materac mialam w komplecie z lozeczkiem - kokos pianka gryka :-)

Niesia śliczne te literki :-)
Ja kupilam cos takiego do naklejenia na ścianę :

Załączniki

• 1455787157970.jpg
    1455787157970.jpg
    60,6 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry