reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Kurde napisałam posta nie w tym wątku :-/
W końcu odezwali się z firmy która szyje tekstylia do pokoju małej. A już się bałam że wtopiłam tyle kasy :-/
Ja prać i prasować będę jak już pójdę na urlop, czyli za 3 tyg.
No i czekam aż w końcu M. pomaluje sufity w całym domu, wtedy będę mogła to ogarnąć już definitywnie.
Co do materaca to muszę jeszcze poczytać czym one się tak naprawdę różnią, bo różnica w cenie jest spora.

reklama
Ja się nie mogę opanować przed kupowaniem ubranek dla Małego. Też tak macie?

Załączniki

• 1455801681825.jpg
    1455801681825.jpg
    115,2 KB · Wyświetleń: 88
Materac mam gryka-pianka-kokos ;)

Pranie i prasowanie zaplanowałam na połowę marca po urodzinach córci, bo to trzeba kartony ze strychu znieść, a już nie chce teraz syfu robić, skoro dopiero co posprzątałam :p W związku z tym, że muszę ciuchy przejrzeć i że raczej wszystko mam to nic nie kupuję póki co. Wczoraj się szarpnęłam i kupiłam smoczek... a raczej mąż kupił z mojego polecenia :D Zaś coś do przodu :D

Ja też pranie będę robić dopiero w okolicy kwietnia bo jeszcze trochę ciuszków muszę dokupić :)
Widziałam, że na olx jakiś sklep z Krakowa ma promocje na bebetto silvia 2 w 1 za niecałe 1300 zł. Myślę, że to dobra cena jal za ten wózek ale ja się ciągle zdecydować nie mogę czy ten czy delti amelis pro

Ostatnia edycja:
reklama
O rety ale tutaj postów :D a nie wiem czemu przestałam dostawać powiadomienia :/

Dziewczyny piękne kocyki, ubranka :)
Też myślę o kolejnym minky, ale nie wiem czy mnie nie przeklną, ale kto ciężarnej zabroni?no kto? :)
Czekam również na przesyłkę ubranek z C&A dziś powinna przyjść, to się pochwalę Wam :D

A macie termometr już? Myślałam o takim co sądzicie?
http://misure.pl/product.php?id_product=10

Do góry