reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
justyna - cwiczylam w ciazy: chodzilam na bezen i wlasciewie do ostanich dni gimnastykowalam sie w domku. ale mysle, ze to raczej kwestia genow niz cwizcen ... jeszcze mi zostalo do zrzucenia 4 kg, ale nie widac tych dodatkowych kilogramow, bo jestem dosc wysoka.
ania - mnie laktotor tez sie przydaje, bo musze odciagac i sprawdzac ile mala zjada. mam reczny Avent, ale trzeba sie troche nim napracowac. elektryczne sa strasznie drogie, wiec moze poczekaj, czy wogole bedziesz potrzebowac i wtedy najwyzej kupisz. ja chyba wypozycze elektryczny ze szpitala na probe i zobacze
ania - mnie laktotor tez sie przydaje, bo musze odciagac i sprawdzac ile mala zjada. mam reczny Avent, ale trzeba sie troche nim napracowac. elektryczne sa strasznie drogie, wiec moze poczekaj, czy wogole bedziesz potrzebowac i wtedy najwyzej kupisz. ja chyba wypozycze elektryczny ze szpitala na probe i zobacze
PaulinaAnna
Gufi- podziwiam, ja mialam duze checi ale nic wiecej. Do tej pory to jedyne co wycwiczylam to swoj twardy uparty charakter.
Oj jak ja bym chciala po porodzie miec Twa figurke
Oj jak ja bym chciala po porodzie miec Twa figurke
gufi
dziewczyny - bron boze nie kupujcie wkladek laktacyjnych firmy Canpol!!! sa do bani - za male i brzegi drapia w cycuchy :-( na razie uzywalam bella i byly super - musze jeszcze jakies inne wyprobowac
Ja używam wkładek laktacyjnych Avent i jestem zadowolona :-)
Aha, u nas najlepiej sprawdzają się pieluszki Huggies newborn. Pampersy za słabo przylegają i udało się Mariczce leżąc na boczku posikać sobie nóżkę i kocyk bo się przy brzegu wylało :-(
Aha, u nas najlepiej sprawdzają się pieluszki Huggies newborn. Pampersy za słabo przylegają i udało się Mariczce leżąc na boczku posikać sobie nóżkę i kocyk bo się przy brzegu wylało :-(
gufi
ja za to uzywam pampersow i jestem zadowolona. chociaz chyba rzeczywiscie huggisy sa lepsze, bo mialam 2 sztuki probek. ale pediatra doradzila, zeby juz nie zmieniac jak zaczelam od pampersow i mala nie ma uczulenia.
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
GUFI- wielkie dzięki.wiem że laktator będzie mi potrzebny,tyle że zastenawiałam się jaki kupić,czy elektryczny czy do ręcznego ściągania i chyba zostane przy ręcznym.a jesli chodzi o te wkładki laktacyjne Canpol,to fakt,są okropne.zbyt małe,drapiące i do tego strasznie szeleszczą :]
reklama
O Moniqa zapomniałam Ci odpowiedzieć o tym foteliku, przepraszam.:sick:
Ja wybrałam Fotelik uniwersalny dla niemowląt - Red Castle Sport Car Seat. Koleżanka taki miała i była zadowolona. W sumie chyba wszystko zależy od tego jak dużo dziecko będzie jeździło w samochodzie.
Ja wybrałam Fotelik uniwersalny dla niemowląt - Red Castle Sport Car Seat. Koleżanka taki miała i była zadowolona. W sumie chyba wszystko zależy od tego jak dużo dziecko będzie jeździło w samochodzie.