reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

Popieram- moja na początku darła syrenę wniebogłosy jak się tylko pieluchę ściągało :-) generalnie nie była specjalnie ciepłolubna ale nagość polubiła dopiero w wieku kilku miesięcy.

Dzisiaj w końcu się odblokowałam z ciuszkami dla małego i kupiłam masę rzeczy :) doszlam też do wniosku, że chłopcy są dość pokrzywdzeni jeśli chodzi o modę. Zdecydowanie większy wybór jest dla dziewczynek:)

Fajnie się kupuje i kupuje, a potem co z tym zrobić:D

reklama
sanya to i tak nie to, co parę dobrych lat temu. kiedy dla chłopca zero wyboru prawie było. teraz są piękne rzeczy, aczkolwiek przyznam, że dla dziewczynek jest ich nieco więcej.

hehe a mi się właśnie wydaje że dla chłopców są fajne i kolorowe, a dla dziewczynek są praktycznie same fiolety i róże :-p

moja księżniczka będzie miała i fiolety i zielenie i biel i błekit i granat.... wsio poprostu! :-) nawet ma 2 body w samochody!!! hahahahaha

moja bedzie chodziła w bodziakach po Matim wiec duzo kremowego i niebieskiego :-)...na szczęście nie w samochody. Są same misie i pieski :-p

Monia- dopiero w mothercare mogłabym się obłowić (ale ich ceny to jakis kosmos u nas) , zara i gap niestety zawiodły tym razem. W Kappahlu te rzeczy które miałam upatrzone to poznikały w magiczny sposób, muszę zamówić przed net chyba.
Chociaż z dzisiejszych zakupów jestem zadowolona:)

lori nie podobają Ci się samochody???;-) teściowa myślała że będzie wnuczek i poszalała z zakupami, większość unisex ale dwa body w autka są. ale co tam...przecież to nie zakaz. szkoda że nie w motory, to tatuś by się ucieszył :-p

zobaczcie to.... Product Detail | H&M PL :-D cuuudo

Ostatnia edycja:
Popieram Lorelain w kwestii kaftaników - miałam kilka ale większości nawet nie użyłam, bo mi nie podeszły zupełnie - więcej wiązania niż pożytku :p Ja zdecydowanie wolę bodziaki :-D

No a moja panna już obdarowana - dostałam po córce koleżanki cztery pudła ubranek na wiek 0-2 lata, więc mam już wszystko czego mi było trzeba :-)

reklama
Ja też uważam że dla chłopców są ładniejsze ubranka.Dla dziewczynek może słodkie ale fu różowe:-)Ja z tych pierwszych ciuszków mam sporo żółtych zielonych bodziaków sporo bieli.

Do góry