reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
Annie- no niestety płatne szkoły - rózne ceny jak pisałam wczesniej, ale płatne. Wiesz, dostajesz GRATISY to trzeba za nie wybulić:)
Filili- ten wózek to mój typ, napalam się na szary albo grafitowy, materiał faktycznie super, mozna zapytać w jakiej cenie udało Ci sie dostać?
Lori - dziękuje, za propozycję- przemyślę:)) w sobotę chyba pocisnę do boćka - macać wózki:) i na cos sie zdecydować musze, bo głowny darczyńca przybywa na poczatku czerwca i chce zakupić:)

ceny pewnie podobne bedą bo jak to przedstawiciele w sklepach to ceny prawie takie same.

Katjoshka - ja wybieram sie do boćka w przyszłym tygodniu z koleżanką z pracy która ma termin an lipiec:) ... jeszcze raz sobie pomacam mutsy evo :) a zamówie chyba na koniec maja jak przyjedzie siostra z mamą i może mi cos doradzą patrząc obiektywnym okiem :-)

bylam dzisiaj w smyku w poszukiwaniu sandałów na lato dla Matiego wiec oczywiście Liliance kupiłam śpiocha i paczuszke pieluszek tetrowych kolorowych.
Pomacałam rogala i inne rzeczy z matherhood.

reklama
ja takie śpiworki polecam dopiero w wersji spacerowej ... w gondoli wystarczy jak dziecko jest w normalnym kombinezonie i przykryte kocykiem a do tego pokrowiec z gondolki.

Do góry