reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

kupiłam dziś koszulę do szpitala ze szlafrokiem :-) bawełniana w serek (z tym podłożonym materiałem pod spodem, co się go tylko uchyla). super sprawa powiem Wam. uwaga uwaga... z wyprawki zostały mi tylko 2staniki!!!! juhuuuu...i będzie wsio! :-D
Jaką koszulkę? bo też poluje i sama nie wiem co kupić
Jak znajdziesz chwilkę to znajdź na allegro i wrzuć linka:-) papatki

reklama
galaxia a jak ten stanik?dobry jest?bo jak ja przymierzalam w sklepie to cos mnie drapalo pod cyckami..tak samo ten co mam po dawidzie i niewiem czemu.....wogule mi sie cycki nie podobaly w tym staniku takie obwisle ze az zal kasy wydawac...a chcialam jakis pozadny...jednak stwierdzilam ze nie kupuje zadnego...na dwor i tak bym zwykly zakladala zeby moje cycki ladni wygladaly a w domu najwyzej ubiore tec co mam po dawidze i tyle jakos sobie dam rade.....najwyzej z golymi cyckami bede latac hahhaha
nadia opaski sliczne ale kurde jak za cos takiego malego to bardzo drogi;-)ja kupilam zwykla baweniana fioletowa z kwiatkiem za 10zl w smyku;-)

dobry, znaczy obwod ok, miseczka wieksza nic nie drapie :-)
ale i tak sie lepiej czuje jak mam ten droższy na sobie bo wiadomo lepszy materiał

Ja zakupie tą koszulkę i od tego gościa jeszcze parę rzeczy bo ma i podkłady, i wkładki laktacyjne, i kilka rzeczy też dla Małego wybiorę to zawsze będzie jedną przesyłką.
Koszula nocna ciążowa do karmienia 100% POLSKA L X (3326594679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i od tej babki będę zamawiać też trochę rzeczy, może i Wam się przyda.
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5927936
Galaxia- a ten stanik z allegro ten szew na środku nie drażni sutka kurde bo ja miałam podobny i nie nosiłam właśnie przez ten szew suty mi stały all the time :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U nas w Szkole Rodzenia znowu powtórzyli, żeby absolutnie nie kupować majtek siateczkowych ;) Najlepiej mieć gołą pupę a jak trzeba wstać, czy nie ma możliwości wietrzenia to majty ze 100% bawełny.

Do góry