reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
Lateks tez podobno nie za fajny dla małego dziecka, bo tak nie przepuszcza powietrza, jak piankowy, tak samo jeżeli chodzi o te dodatkowe nakładki... bądź tu człowieku mądry:confused2: ja kupiłam ze ściąganym pokrowcem, więc będę go pewnie często prała.

tez czytalam że cały lateks nie jest najlepszy dla malutkich dzieci wiec myslalam o kokos-lateks no ale z drugiej strony niby w tym kokosie pleśń sie zbiera, no i weź tu człowieku bądź mądry

annaoj - fajna ta koszulka z alles, na ich stronie jest jeszcze droższa niż na allegro. Jeśli chodzi o ten krem to nic o nim nie słyszałam.

Ja już kiedyś pisałam że mi odradzili lateks da maluszków bo najzwyczajniej w świecie nie spełnia swojej funkcji. Ale bardzo polecali materac z gryką, ze względu na jej cechy pobudzające krążenie.

Koszulę z Alles miałam przy Szymku, służy do dzisiaj. Warto zapłacić parę dziesiątek więcej ale mieć coś porządnego i ładnego, bo wzory mają przepiękne.
Polecam też biustonosze z tej firmy.

Ja już kiedyś pisałam że mi odradzili lateks da maluszków bo najzwyczajniej w świecie nie spełnia swojej funkcji. Ale bardzo polecali materac z gryką, ze względu na jej cechy pobudzające krążenie.

Koszulę z Alles miałam przy Szymku, służy do dzisiaj. Warto zapłacić parę dziesiątek więcej ale mieć coś porządnego i ładnego, bo wzory mają przepiękne.
Polecam też biustonosze z tej firmy.

właśnie też miałam staniki i super, przede wszystkim nie są takie typowe do karmienia, tylko naprawdę ładne, seksowne, myślałam, że teraz mi posłużą, ale jak na razie za duże są, zobaczę jak będzie po porodzie.
Chyba się jednak skuszę na tą koszulkę:-)

prześledziłam czerwcówki.... materace w cały świat... gpk często... zdecyduję chyba w sklepie...:confused2:
staniki z alles są piękne, cena nie jest przestraszna i przede wszystkim są kobiece a nie namioty bawełniane. ja mam duży biust więc dla mnie dobry stanik to podstawa. i alles albo kostar kupię.

reklama
annaoj-mi właśnie kurier podrzucił elancyl ja bez niego dnia ciąży nie wytrzymam:-)Skuteczność w moim przypadku 100% Nawet M.mi nie żałuje.Kupiłam 500ml za 129 zł

Do góry