reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

Ja mam właśnie sporo z Lamaze po synku, ale z Bright STars zakupiłam dla Malutkiej ważkę BRIGHT STARTS SENSORY SUPER ZAWIESZKA WAŻKA GRYZAK (3291079080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Lori o to widzę że spore zakupy miały miejsce.
A ten bujaczek to widzę że podobny jak FP robi, bo to chyba nie z FP za taką cenę ?

Dziewczyny mogę Wam polecić taką matę : DUŻA MATA EDUKACYJNA TINY LOVE - GIGANT 100x150 CM (3313813919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co prawda to zakup na później, ale chyba jeszcze nikt nie polecał. Kupiłam ją Szymkowi jak miał chyba ok 4msc i do dzisiaj z niej korzystamy bo rozkładam mu na balkonie do siedzenia. Prałam mnóstwo razy w pralce i nic się jej nie stało. Kolory dalej żywe.

reklama
Mysza - ja wtedy płacilam coś ok 200 zł no z tym że to było 5 lat temu. Z fishera widze nie wiele droższy, a ja na swoim musze zobaczyc czy był z fishera bo teraz sobie ręki nie dam uciąć. Dzisiaj to sprawdze jak mi mąż go z szafy ściągnie.

tutaj jest z fishera FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK T4145 DO 18 KG (3330065591) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Annie - hmmm nigdy bym nie powiedziała że jest twardy, nie ma tych wkładke różnych dziwnych, ale dzięki temu jest łatwy w utrzymaniu czystości i nie musiałam sie wkurzać za każdym razem jak rozpryskał na nim marchewke.

Lori o to widzę że spore zakupy miały miejsce.
A ten bujaczek to widzę że podobny jak FP robi, bo to chyba nie z FP za taką cenę ?

O kurcze, teraz dopiero zauważyłam, że to nie FP! Faktycznie w zasadzie identyczny ;) Ja macałam FP i wydaje mi się twardy...tak jakby między plastikiem a dzieckiem było za mało "materacyka" :/

monia jedna i druga jest śliczna! mnie się jednak bardziej ważka dla Malutkiej spodobała.

Ja miałam właśnie dla syna ten leżaczek z lewkiem z FP. I byłam bardzo zadowolona. Na pewno zdecyduję się ponownie na ten model, tylko że nie wiem czy tym razem nie wezmę tego z pingwinkami albo żabką.
Dla mnie to obowiązkowy element wyprawki. Jednak zakupimy dopiero jak się Malutka urodzi.

Mnie to się w ogóle dla takiej malutkiej dziewczynki podobają leżaczki z Bright Stars, ale wydają mi się mnie funkcjonalne i praktyczne niż te z FP. Szkoda że FB nie ma jakiś fajniejszych wzorów.

Mysza - no właśnie mi tez sie podobaja, ale nie wiem jak to czyścić. Czytalam na forum że spokojnie można wycierać ściereczką, no ale co mi da ta ściereczka jak to trzeba całe prać po jedzeniu.

Hej Dziewczyny,
Jestem tu nowa i bez wytchnienia przejrzałam wszystkie wasze wpisy i muszę przyznać, że wiele potrzebnych informacji można tu znaleźć.
dlatego teraz piszę na temat który mnie teraz najbardziej zajmuje to poduszki do karmienia piersią.
Do niedawna znałam tylko te standardowe poduszki z motherhood, ale jakoś tak nie do końca mi podchodzą, no i wszyscy je mają dokoła (przynajmniej w moim otoczeniu). A ostatnio wpadły mi do głowy poduszki z lamillou "Kura Babci Dany", o coś takiego: NOWA KURA BABCI DANY - OPAL. Można je używać jako poduszki do karmienia, a później może posłużyć też maluchowi do zabawy itp.
Jak myślicie to dobry pomysł?

reklama
Do góry