reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

A my chcieliśmy kupić nawilżacz, bo czuliśmy, że powietrze jest suche. Ale znajomy doradził nam zrobić mikroszczeliny w oknach. Kupiliśmy sobie miernik wilgotności i okazało się, że mamy ok 75% wilgotności, więc nie musimy kupować nawilżacza.

reklama
Ja kupiłam i nie uzywam... włączyłam pierwszy raz i chyba za ostro, zaczeła mnie boleć głowa i mam uraz... pewnie musi sie "wyśmierdziec" bo nowy...

ja w zeszłym roku dolałąm do nawilżacza olejek sosnowy i dalej tym capi, wytrzymać sie nie da, wiec nie używam, pozatym prawie na okrągło pranie się suszy więc myśle że to też nawilża powietrze

U nas ten nawilżacz okazał się strzałem w dziesiątkę. Chodzi całą noc od 3 dni i zatkany nosek Julki odszedł w niepamięć. A było naprawdę ciężko, wiele razy w nocy do niej wstawaliśmy, bo tak charczała, że baliśmy się, że się udusi. A i my przy tym korzystamy, bo o wiele lepiej się śpi.

tofilesia a co robicie z tak duza wilgotnoscia? Bo u mnie tez tak jest w sypialni i niestety ciagle wietrzenie pomaga w ciagu dnia ale w nocy jest juz za chlodno zeby spac z mala przy otwartym oknie i powietrze jest tragiczne :baffled: Juz nawet wietrze krotko podczas nocnych karmien ale tez malo daje...

Dziewczyny możecie mi polecić jakąś dobrą i sprawdzoną nianię elektroniczną?? Głównie mi chodzi żeby miął jakiś dobry zasięg, bo już powoli zamierzamy "wracać do ludzi" i jak gdzieś pojedziemy to musi być, bo nie wyobrażam sobie siedzieć w innym pomieszczeniu i co 5 minut latać i do małego zaglądać

Obiecane zdjęcia suszarki. Małe pranie, więc nie cała, jeszcze drugie tyle by się zmieściło.

P1090661.jpgP1090662.jpgP1090663.jpgP1090666.jpg

reklama
W bidronce są całkiem fajne rajstopki dla dzieciaczków, grube- cieplutkie :-) może któraś się skusi :-)

Do góry