reklama
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Ja mam taką i jest bardzo pojemna bo u mnie prania zawsze mam kupę przy trójce teraz dzieci ;-)
http://www.armaland.pl/suszarka-sto...=80568#nclid=1f25112e0bf1501714fd07c0916508cf
http://www.armaland.pl/suszarka-sto...=80568#nclid=1f25112e0bf1501714fd07c0916508cf
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
magda1977,
wydaje sie pojemna, ale czy też dobra na duże ubrania ? no i ta cena

Gośka_W,
miałam okazje używac tej suszarki u znajomych ( podczas remontu u nas ) niestety nie umiałam się z nią ogarnąć. Ubrania zachodziły na siebie i miałam wrazenie ze nie wykorzystuje jej do końca
wydaje sie pojemna, ale czy też dobra na duże ubrania ? no i ta cena

Gośka_W,
miałam okazje używac tej suszarki u znajomych ( podczas remontu u nas ) niestety nie umiałam się z nią ogarnąć. Ubrania zachodziły na siebie i miałam wrazenie ze nie wykorzystuje jej do końca
magda1977
No na ciezkie to raczej nie zabardzo ale na duże jak najbardziej,poprostu skłąda sie jeden poziom i wtedy u góry można wieszac większe rzeczy
Fajne suszarki ale tez mam wrazenie ze na ciezkie rzeczy typu dzinsy to sie srednio sprawdzaja i mysle ze jak rzeczy zachodza na siebie to tez i wolniej schna niestety. Ja ostatnio kupilam podobna na wanne wlasnie na rzeczy malej
Suszarki na wannę, suszarki na pranie
bo dluzsze i ciezsze rzeczy wieszam nadal na takie standardowej rozkladanej na dwoch nogach
Suszarki na wannę, suszarki na pranie
bo dluzsze i ciezsze rzeczy wieszam nadal na takie standardowej rozkladanej na dwoch nogach
magda1977
jA JAK MAM SPODNIE TO SKŁĄDAM TE NIŻSZE DWA SEGMENTY I WTEDY SPODNIE SOBIE ŁĄDNIE SCHNĄ
Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
Na duże rzeczy to nie wiem, ale na malutkiej to idealna. Jak zrobię pranie to wrzucę fotkę.
Kupiłam wczoraj nawilżacz powietrza, bo Julka caly czas ma zatkany nosek i ciężko jej się oddycha w mieszkaniu. Najgorzej jest w nocy. Dzisiaj przy włączonym nawilżaczu było o niebo lepiej. Ale mam pytanko do tych z Was co używają nawilżaczy. Jak się tego używa 

Hehe, chodzi mi o to jak długo powinien być on włączony na dobę aby spełniał swoje zadanie? Czy wystarczy jak będę go włączała na noc czy w ciągu dnia też powinien chodzić?

Co do suszarek to i my dziś zainstalowaliśmy nową, taką sufitową z 5-cioma linkami, bo ta tradycyjna, zajmowała nam całą wannę, a nie chcę ustawiać już jej w przyszłym pokoiku Karimka.
Mam nadzieję,że się sprawdzi
Agusia, My mamy nawilżacz pożyczony od znajomych i włączam go w sypialni na noc, bo maluszek wtedy znacznie lepiej oddycha. Wyłączam nad ranem dopiero. Nie wiem czy to nie za długo, ale przy tak pracującym nawilżaczu śpi nam się znacznie lepiej.
Mam nadzieję,że się sprawdzi
Agusia, My mamy nawilżacz pożyczony od znajomych i włączam go w sypialni na noc, bo maluszek wtedy znacznie lepiej oddycha. Wyłączam nad ranem dopiero. Nie wiem czy to nie za długo, ale przy tak pracującym nawilżaczu śpi nam się znacznie lepiej.
reklama
aniawos
Fanka BB :)
U mnie też nawilżacz chodził całą noc. Przy Adzie jeszcze nie używalismy.