reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

fajna ta suszarka szczególnie na ciuszki małej, może się skusze, bo moja normalna mi pół sypialni zajmuje a praktycznie nie moge jej złożyć bo pranie za praniem idzie

reklama
magda1977,
wydaje sie pojemna, ale czy też dobra na duże ubrania ? no i ta cena:baffled::baffled:

Gośka_W,
miałam okazje używac tej suszarki u znajomych ( podczas remontu u nas ) niestety nie umiałam się z nią ogarnąć. Ubrania zachodziły na siebie i miałam wrazenie ze nie wykorzystuje jej do końca

Fajne suszarki ale tez mam wrazenie ze na ciezkie rzeczy typu dzinsy to sie srednio sprawdzaja i mysle ze jak rzeczy zachodza na siebie to tez i wolniej schna niestety. Ja ostatnio kupilam podobna na wanne wlasnie na rzeczy malej
Suszarki na wannę, suszarki na pranie
bo dluzsze i ciezsze rzeczy wieszam nadal na takie standardowej rozkladanej na dwoch nogach

Kupiłam wczoraj nawilżacz powietrza, bo Julka caly czas ma zatkany nosek i ciężko jej się oddycha w mieszkaniu. Najgorzej jest w nocy. Dzisiaj przy włączonym nawilżaczu było o niebo lepiej. Ale mam pytanko do tych z Was co używają nawilżaczy. Jak się tego używa :confused::confused::confused::confused::confused::confused: Hehe, chodzi mi o to jak długo powinien być on włączony na dobę aby spełniał swoje zadanie? Czy wystarczy jak będę go włączała na noc czy w ciągu dnia też powinien chodzić?

Co do suszarek to i my dziś zainstalowaliśmy nową, taką sufitową z 5-cioma linkami, bo ta tradycyjna, zajmowała nam całą wannę, a nie chcę ustawiać już jej w przyszłym pokoiku Karimka.
Mam nadzieję,że się sprawdzi;)

Agusia
, My mamy nawilżacz pożyczony od znajomych i włączam go w sypialni na noc, bo maluszek wtedy znacznie lepiej oddycha. Wyłączam nad ranem dopiero. Nie wiem czy to nie za długo, ale przy tak pracującym nawilżaczu śpi nam się znacznie lepiej.

reklama
Do góry