reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
W Rossmannie krem NIVEA na każdą pogodę po raz kolejny za 9,90zł.

A widziałam też w jednej z Biedronek,że te chusteczki Huggiesa, które wcześniej były w promocji za 9,90 ( czy jakoś tak), teraz są za 7zł z kawałkiem.

Wczoraj w moim Carrefour też były Pieluchy Pampers o których pisała Asia , pieluszka kosztuje 0,53 (rozm 3)
W Tesco też są pieluchy i również 1 szt kosztuje 0,53 zł.

ja kupię ale tylko jedną paczkę3 jedna w domu mam, bo moje dziecko rośnie jak na drożdzach i z 2 juz sie przeliczyłam, zrobiłam zapasy i musiałam sprzedawać na all

Kasiula rozm "3" napewno będzie Ci służył dłużej niż "2". Trójka jest od 4-9 kg. Dla przykładu podam Mój Krzyś nie był szczupły a w 6 miesiącu miał ok 9 kg

Kasiula rozm "3" napewno będzie Ci służył dłużej niż "2". Trójka jest od 4-9 kg. Dla przykładu podam Mój Krzyś nie był szczupły a w 6 miesiącu miał ok 9 kg

ahha no własnie bo jak takim tempem bysmy zmieniali 1..2..3 to by brakło numeracji:-D chociaż Franek majuz 6,5 kg więc i tak szybciej zaczniemy 4 niz w 6miesiącu

Oj to Fanuś to duży chłopak :-) To już rozumiem Twój strach ;-)
Kamil waży 5kg a my nadal używamy "2". "4" są od 7-18 więc pewnie takie Franio będzie nosił najdłużej :-)

my jeszcze na 2, 3 na noc anuli wkładam bo więcej wchlania, ale bardzo wysoko na brzuszku ma ta pieluche. nam 3 posłyżą troche coś czuje bo my dopiero ok 5 kg.

reklama
Do góry