reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
A jaka wygoda dla kręgosłupa. Mi wystarczy moment gdy ubieram małą po kąpieli w kuchni na stole, który jest trochę niższy niż łóżeczko i pod koniec normalnie wysiadam.

No ja wlasnie dlatego zdecyduje się jednak na kupno przewijaka, bo juz mi kregoslup siada. Juz przenieslismy kapiel do lazienki na pralkę, bo w pokoju na stoliku było zdecydowanie za nisko.

no jak dla mnie przewijak to super sprawa, na pewno odciążenie kręgosłupa, a poza tym maluszek bardzo lubi na nim leżeć - dobre miejsce obserwacyjne ;-)

Dziewczyny, a ja mam pytanie, która z Was używa chusteczek Dada z Biedronki? Pytam, bo się ad nimi zastanawiam, a nie wiem, które wybrać: niebieskie, zielone czy fioletowe?!;)

ja używam od bardzo dawna. sa dobrze nawilżone, miękkie i jak na wyjścia super. a poza tym rączki wycieramy na spacerku ;) zielone i niebieskie są ok, niebieskie jakby odrobinę lepsze ,ale róznica niewielka. Natomiast fioletowe mają ostry zapach lawendy i dla mnie pod tym względem bleee :(
Na pewno dada są lepsze od Hipa i od pampersa każdego

Dziewczyny, a ja mam pytanie, która z Was używa chusteczek Dada z Biedronki? Pytam, bo się ad nimi zastanawiam, a nie wiem, które wybrać: niebieskie, zielone czy fioletowe?!;)
, s

ja tez je miałam, sa ok szczególnie te natural, ślicznie pachną.

u nas pieluchy dady z dnia na dzień się za małe zrobiły. Gumki od falbanek się malutkiej w nóżki wrzynają strasznie a inne dwujeczki są ok, wczoraj kupiłam pampki 3 i też pasują tylko troche więcej tego ma na sobie.

a i miałam napisać że w super pharmie jest promocja na pampersy, jak się kupi rzeczy na 30 zł to można pampersy za 30 zł kupić

Dzięki dziewczyny, za opini odnośnie chusteczek Dada, napewno spróbuję, bo teraz korzystam z Toodies z Nivea Baby,jestem z nich bardzo zadowolona, ale za chwilę skończy się promocja, a nie uśmiecha mi się wydawać 10zł za jedną paczkę takich chusteczek.

Zakupiłam dziś wkońcu przeiwjak. Pierwszy raz wypróbowany, maluszek się rozglądał i wogóle jakoś sprawniej nam szło przebieranie.

reklama
Do góry