reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

My kupiliśmy leżaczek-bujaczek używany. Tez był prany przed wysłaniem, ale powtórzyłam pranie i schowałam do szafy by się nie zakurzyło;). Napiszę jeszcze,że kupiliśmy ten leżaczek bardzo tanio, bo miał tam taką smugę jakby od słońca, szczerze mówiąc nie było tego widać, ale po praniu zniknęło całkowicie, więc jak u nas się nie zniszczy to sprzedać możemy jeszcze z zyskiem.

reklama
mi sie właśnie podobaja te rzeczy z fisher price są dobrej jakości i bez problemu można później sprzedać, jak na razie z zabawek kupiłam dla synka tylko te trzy rzeczy leżaczek bujaczek, huśtawkę
FISHER PRICE Hustawka RAINFOREST Kołyska NA PRĄD (1781137073) - Aukcje internetowe Allegro
i matę edukacyjną
Fisher-Price mata muzyczna - Rainforest -USA- (1798392582) - Aukcje internetowe Allegro

jeszcze miałam ochotę na karuzelę lub pozytywkę, ale pewnie ktoś kupi mi w prezencie to wolę się wstrzymać. jak na razie tez nie mam żadnej grzechotki nawet dla synka oprócz takich w skarpetkach, ale nadrobimy...

Kasiula ja kupiłam ta karuzele rainforest, wczoraj przyszla. Dla mnie super ale ważne zeby Leoś wykazał nia zainteresowanie;-)

Lezaczka bujaczka chyba nie kupię. Przy Majci nie miałam, natomiast super sprawdziła sie mata i teraz tez chyba zainwestuje.

Ania - no właśnie coraz bardziej się ku niemu skłaniam, więc pewnie w weekend jak M przyjedzie to zamówimy razem, żeby potem czasami nie było, że sama wybierałam, a jemu odebrałam radość z zakupów dla Maleńkiej...;-)

Misiako co do huśtawki to własnie nam tez podoba się bardzo i ogólnie robi wrażenie, bo stoi już w salonie i kazdy kto nas odwiedzi to robimy mały pokaz, ale wiadomo dzieciaki mają różnie chyba Ania pisała, ze miała podobną i Iga jej nie lubiła....może nasze chłopaki polubią:-) leżaczek kupiłam bardziej pod tym kątem, ze jest lekki i bardziej mobilny i będę mogła zabierać na rózne wyjazdy czy do rodziców

no moja Iga nie lubiła...bo mi się też podobała bardzo. Dlatego teraz próbujemy z leżaczkiem:-)

Właśnie zamówiłam na all leżaczek fb, taki sam jak bluetooth..145 zł z przesyłką..bardziej podoba mi się zielony, ale tu cena lepsza, a wygląda na niezniszczony. Zobaczymy...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy Wy też tak macie ?
już niby wszystko mam, lista "odptaszkowana" a jade do sklepu i coś kupuję - bo potrzeba.

Plan był że wanienkę bedziemy stawiali na pralce, no ale co później ? gdzie dzidziuś ? no i dziś kupiłam stojak pod wanienkę by stała blisko przewijaka... jeeennyyyy kawałek żelaza 59 zł - masakra. No i jeszcze dokupiłam ręcznik i pokrowiec na przewijak. Kurka wodna, może juz nigdzie nie będę jeżdziła :-):-)

reklama
Bebzonik ja też wejdę tylko do sklepu pooglądać a wychodzę z zakupami :-) Ale cóż zrobić jak takie zakupy cieszą i poprawiają nastrój :-D Ja na szczęście kupuję drobiazgi i portfel tego nie odczuwa tak bardzo :-p

Do góry