reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

aniawos myślę że warto wyprać. Chyba że ona prała niedawno ale tak to nie wiesz czy się nie zakurzyło. Ja swoje rzeczy z fotelika-nosidełka przeprałam wprawdzie na ekspresowym programie ale zobaczyłam różnicę.

reklama
aniawos no to mi sie cos pomylilo, bo myslalam ze juz go masz. Chyba tez na recznym go upiore bo w srodku jest taki usztywniacz wszyty zeby dziecko lezalo na twardym i plaskim ale nie mam pojecia z czego on jest i boje sie troche ze przy wirowaniu moze sie polamac albo zdeformowac i wtedy sprzet do wyrzucenia.
Co do fotelika, to ja tez uzywany kupilam od znajomej i chociaz mowila ze swiezo prany to wszystko upralam. Jednak wtedy jestem dopiero pewna ze czyste i swieze.
ewelinak no wlasnie dlatego ze takie prosto z fabryki to na pewno duzo chemii na sobie ma i nie nalezy do najczystrzych a tym bardziej dla niemowlaka to chcialam uprac ale boje sie cos zepsuc bo oprocz paterialu jest jeszcze ten usztywniacz wszyty :baffled:
Teoretycznie jest na nim napisane ze mozna prac na zimno ale czy ja wiem...

Tak, wyglada na identyczny tylko po prostu ma inny motyw no i cena :szok: po prostu nie do pobicia. Ja w PL najtaniej znalazlam za 248zl i to w sklepie internetowym a tutaj za niecale 2 stowki :szok:

reklama
Bluetooth ważne że ci się podoba :-) Ja to jestem zakochana w tym bujaczku i jeszcze w takim z kotkami. Są przesłodkie. Ja widziałam go u mnie w komisie za 130zł w stanie idealnym i jak przyjdzie co do czego (kasa) to chyba się zdecyduję.

Do góry