reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

Chyba wlasnie dlatego tak bardzo mi sie podoba, bo taki slodki jest :-D No to trzymam kciuki ellsi zeby jeszcze byl w komisie jak kase bedziesz miala bo cena rewelacyjna a moze udaloby Ci sie jeszcze cos wytargowac ;-)
friggia fajny pomysl, tym bardziej ze ma wiecej opcji niz moj ale ta cena...:szok: nie dla mnie... za duze ryzyko ze niunia sie do niego nie przekona i pieniadze w bloto wyrzucone.

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba wlasnie dlatego tak bardzo mi sie podoba, bo taki slodki jest :-D No to trzymam kciuki ellsi zeby jeszcze byl w komisie jak kase bedziesz miala bo cena rewelacyjna a moze udaloby Ci sie jeszcze cos wytargowac ;-)
friggia fajny pomysl, tym bardziej ze ma wiecej opcji niz moj ale ta cena...:szok: nie dla mnie... za duze ryzyko ze niunia sie do niego nie przekona i pieniadze w bloto wyrzucone.

Normalnie bym tym nie zaplacila, ale udalo mi sie wylicytowac na allegro za troche ponad 100zl, wiec nie najgorzej, mysle, ze jakby sie dziecku nie spodobalo to bede w stanie go odsprzedac, tymbardziej tutaj, gdzie wartosc jest jeszcze wieksza

Bluetooth - no właśnie i dlatego chyba się zdecyduję na taki jak Twój, bo jakiś taki "żywszy" mi się zdaje...a ceny są w miare, na allegro spotykałam nawet niższe, tylko wtedy jeszcze nie byłam zdecydowana i tak odwlekałam...A w sklepie taki jak Twój ostatnio widziałam 325 zł, to sprzedawczyni widząc moje zainteresowanie nim już go chciała pakować, a ja, że dziękuję na razie tylko oglądam, że niby miałam wybrać sobie coś na prezent...Tyle to nie przepłacę haha

Bluetooth ja mam identyczny leżaczek fp i mi się bardzo podoba właśnie jutro mam zamiar prać pokrowce z lezaczka i hustawki to zdam relację jak mi poszło

Też zastanawiam się nad kupnem leżaczka, ale narazie się wstrzymuję bo liczę że dostanę w prezencie :-) te fp bardzo mi się podobają wizualnie choć się im dokładnie jeszcze w sklepie nie przyglądałam , mam tylko pytanie Bluetooth ta część "bujakowa - nóżki " jest cała z plasiku czy ma jakieś elementy metalowe ??

kasiula no to czekam z niecierpliwoscia na relacje. Ja bede prala jak pogoda sie polepszy bo teraz to by 3 dni sechl.
Nogi sa plastikowe. Jedyna metalowa czesc to jest rurka ktora jest wsunieta w gorna czesc lezaczka tzn tam gdzie lew ma glowe i mozna otworzyc daszek :-)

reklama
ja miałam wózek używany i niby pani mówiła że też wszystko wyprała, ale ja tam wolałam sobie sama jeszcze raz wyprać i wiem że teraz jest na pewno czyste. To samo z fotelikiem.
Z bujaczkiem czekamy na razie, ale śpiworek to chyba będziemy kupować szybciej niż myślimy - wczoraj słyszałam że we wrześniu już będą przymrozki, a w październiku śnieg :szok:

Do góry