reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
ja dokupiłam szczoteczke do główki, i podkłady do przewijania, wziełam je bo były przecenione bo opakowanie uszkodzone i za 4 zł tlyko a ostatnio były po 10 i to w promocji, przydadzą sięna wyjśćia :) no i już chyba wszystko mamy poza wózkiem.

:-DPrzyszło łóżeczko :-D Z całym wyposażeniem. Dodatkowy komplet pościeli idealnie pasuje do ocgrniacza i baldachimu. Fajnie.
No i mam pytanko odnośnie prania. Pierzecie też ten ochraniacz? Normalnie w pralce? Dorzuciłabym też rożek, ale nie wiem co mają w środku i nie wiem cyz w pralce coś się z tym nie stanie.

na moim tez taka była, ze prac tylko ręcznie i na kocyku jakims tez, ale ja prałam wszystko w pralce i było ok
myślę, ze rożek trzeba wyprać koniecznie, bo wiadomo kontakt bezpośredni z dzieckiem ma

na moim tez taka była, ze prac tylko ręcznie i na kocyku jakims tez, ale ja prałam wszystko w pralce i było ok
myślę, ze rożek trzeba wyprać koniecznie, bo wiadomo kontakt bezpośredni z dzieckiem ma

Mam w pralce program Pranie ręczne, więc jak wypiorę to na takim programie to powinno być ok.

Właśnie go zamówiłam :-) Odbiorę u siebie w aptece. Dzięki.

Ja rzeczy ktore mialy info ze tylko recznie wlasnie pralam na tym recznym programie w pralce wiec mysle agusia ze spokojnie mozesz tak wyprac.
aniawos pytalam sie na ogolnym czy Ty pralas siedzisko ze swojego bujaczka z fp bo ja jakos nie wiem czy prac czy nie. Niby pisza ze mozna w pralce na zimnym praniu prac ale sama nie wiem :eek:

Rożek wyprałam w 30 stopniach w pralce - razem z pościelą itp. Nic się nie stało. Wyjęłam tylko usztywnienie.
Siedzisko z leżaczka i hustwaki też prałam, ale ja musiałam - bo kupiłam używane... nowe też bym wyprała - mi zawsze wyobraźnia rusza jak myślę o produkcji - przecież sprzątałam w fabryce - hahahaha - niestety pracownicy o higienę nie dbaja - uwierzcie. A ktoś to pakuje, przekłada...

reklama
bluetooth tylko ja nie kupiłam jeszcze leżaczka..dopiero mam w planach. Nie wiem czy będę prała, jeśli tak to na ręcznym w pralce.
Teraz tylko zastanawiam się czy prać rzeczy z nosidełka- fotelika, które dzisiaj dostałam od koleżanki. Ona to prała po córci, ale może warto wyprać? od razu dostałam ze śpiworkiem na zimę, także fajnie jestem zadowolona.

Do góry