reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Śliczne te ciuszki, widzę że wszystkie nie próżnujecie tylko szykujecie wyprawkę dla maluszków :)

Ja w niedzielę wieczorem będę mieć paczkę od mamy więc pewnie w pon będą zdjęcia ciuszków :)
I w poniedziałek małżonek zaczyna malowanie pokoju dla dziecka! :) Więc jak skończy to się pewnie pochwalę :)

Bardzo ładne ubranka Lilija.
Lidia ja w niedzielę też mam dostać kolejną torbę od męża siostry (albo od jakiejś jej koleżanki). To będą moje urodziny, a bardziej nie mogę doczekać się ubranek niż prezentów dla mnie [emoji12][emoji12][emoji12] No zwariowałam na stare lata [emoji16]

Śliczności !
Lunera te najmniejsze sa jak dla mnie ciagle najsłodsze :D szkoda ze dziecko z nich tak szybko wyrasta bo chciałoby sie kupować i kupować :)

A u mnie na tapecie- pokój maluszka.. Tzn mamy to łóżeczko w kolorze brąz i na tyg mam zamówić ten komplet mebelków co wam kiedyś pokazywałam.. Wiec obmyślam jaki kolor ścian i jaki do tego zestaw kolorystyczny mniej wiecej..
Ogólnie dalej bije sie z myślami czy nie wkurzyć sie i nie zamówić białych mebelków a to łóżeczko oddać/wymienić na szare bo białego nie mieli a ten wzór nam pasuje do mebelków.. Boje sie po prostu zeby ten pokój nawet pomalowany na jasny kolor bedzie za ciemny, okno tam jest nawet nie małe ale mało co światła tam wchodzi a nie chce zeby te ciemne meble i wszystko takie ciemne tam było.. I mysle i wymyslec nic nie mogę..
O np takie znalazłam ImageUploadedByForum BabyBoom1429295191.772068.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429295203.955346.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429295212.357060.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429295223.708328.jpg

Ogólnie szperam tez za baby monitor w necie bo szkoda na to wydać tyle co za nowe wiec moze znajdę na jakiejś aukcji (poluje...) i ciagle poszukiwania materaca trwają :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429295191.772068.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429295191.772068.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 59
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429295203.955346.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429295203.955346.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 55
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429295212.357060.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429295212.357060.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 56
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429295223.708328.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429295223.708328.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 53
Bunia pomaluj na bialo i jakies akcentu kolorystyczne , ale wszystkie w stonowanych jasnych kolorach, nic mocnego. Ciemne meble przy bialych scianach slicznie beda wygladac.
Mi najbardziej podoba sie pokoj na zdjeciu pierwszzym albo na ostatnim. Jednak to nie dokonca moj styl. Ale te dwa ladnie sa.

Zgadzam sie z Cinamona, tez te 2 pokoje dla mnie najladniej ze wszystkich. Ja osobiscie wole jasne meble, ale to kwestia indywidualna. Tez na poczatku nie bylam za malowaniem na bialo, ale odpuscilam mezowi jak sie uparl I w sumie jest ok.

reklama
My wybieramy łóżeczko i komodę ciemną, bo dziecko będzie mieć duży jasny pokój i pomalowany na jasny żółty :)

A te pokoiki też fajne :)

Do góry