reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Ostatnia edycja:
reklama
My wlasnie przemalowalismy na bialo. Mialam pewne obawy, ale maz sie uparl wiec jest biale. Komode tez zreszta pomalowal. Teraz sie beda wietrzyc do sierpnia. Jak dokladnie zrobicie to ladnie wyglada. Wrzuce fotki jak wroce.

My mate uzywalismy do lezenia, prawie wcale do ukladania. Lezala na stale zamiast dywanu. Wiec w sumie takie samo wykorzystanie jak te wieksze jednokolorowe. Ale byly tez zabawy w turlanie mniejszymi koleczkami.

Ten oball super. Mozna do wozka dac i przyczepic, zeby nie uciekla

Bujaczek ladniutki. Moi nie chcieli w naszym siedziec pomimo zabawek i melodyjki. Mielismy taki 3 w 1, wiec wykorzstywalam tylko jako fotelik, potem karmilam w nim maluchy

Dziękuję dziewczyny, to chyba go wezmę tym bardziej,że z ceny się już utargowałam.... a to że muzyczki nie ma to jakiś wielki problem? Ona mocno uspokaja dziecko?

Akuku, ja bym dla corci tak samo kupowala, tyle sie naczekalas, ze teraz sama radosc :-)

A co do powstrzymywania, to ja poza malowaniem lozeczka I komody jeszcze nic nie mam. Chociaz przy waszych inspiracjach zrobilam sobie przyjemnosc w weekend I posiedzialam w sieci. C&A mialo fajne wzory na 56 z tych kopertowych body. Pewnie dla newbornow nie bedzie przecen...

reklama
Lilija - bierz! jest ładny, w dobrym stanie i tani. U mnie melodyjek nie będzie... przynajmniej mam taką nadzieję... leżaczek - to hamaczek - ten co Anney też kupiła. Mata - jak już ją kupię - też w stonowanych kolorach. Chyba lepiej dziecku puścić Mozarta i Chopina niż jedną melodyjkę w kółko ;)

Do góry