reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

DSC_0142.jpg
DSC_0144.jpg
DSC_0145.jpg
DSC_0146.jpg
DSC_0143.jpg

buciczki słodziutkie :D

Załączniki

• DSC_0142.jpg
    DSC_0142.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_0143.jpg
    DSC_0143.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0144.jpg
    DSC_0144.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0145.jpg
    DSC_0145.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_0146.jpg
    DSC_0146.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Akuku nie sa az tak rażąco różowe nie przesadzajmy :D widziałam wręcz prawie neonowy róż w sklepach wiec wiesz :)

Zakupy super dziewczyny.

Ja kilka ubranek kupiłam ale póki co bez szaleństwa bo dużo mam. Jak się przeprowadzimy i juz będę mieć wyremontowane to co trzeba to przepatrze co mam a co potrzeba.

Na pewno na rozmiar 0 potrzebuje kilka rzeczy.

Akuku a czy Ty przypadkiem nie mówiłaś,że Twoja mała będzie miała ograniczony róż?:D
Nie jest taki zły, bo zazwyczaj masz blado rózowy, a osobiście lubię ten kolor .Wszystko kupiłas nowe? Czy to z jakiegos lumpa?

Podeślijcie mi proszę dziewczyny jakieś stronki dla dzieci gdzie mozna kupić ciekawe rzeczy, bo sama nie miałam kiedy szukać hymmm??

Znacie może firmę bebe confort? Mam okazję wziąść leżaczek-bujaczek z tej firmy i się zastanawiam czy warto - ma dwie opcje odpoczynku zabawy

Ostatnia edycja:
Akuku ale masz już pełną wyprawkę :) Ja z bucikami do chodzenia się wstrzymuje, myślę że na razie nie ma sensu kupować.

Ja za dużo różowych rzeczy nie kupuję i nie będę kupować, bo zamierzam schować wszystkie ciuszki, na kolejne dziecko.. i wtedy może będzie chłopak :) Ale cieszę się, na samą myśl o kupowaniu sukieneczek na wiosnę i lato :)

Akuku - ale wyprawka! Ogranicz się do tych najslodszych bo my tu z Tobą zwariujemy :-) slicznosci takie.

Co do puzzli to u nas się nie sprawdziły. Miałam po siostrze. Kupiłam za to taka mate
MATA REHABILITACYJNA CORONA 185cm AIREX produkt - Sklep internetowy Klubben.pl
Droga jest jak nie wiem ale świetna. Nie mamy dywanu, wiec leżała na podłodze, świetnie młoda sobie na niej radziła. No i przydaje się do ćwiczeń, i na przyszłość jeszcze pewnie nie raz się przyda.

Lunera - co do sposobu na powstrzymanie się.. Wszystko zależy od osoby i jej umiejętności do odkładania przyjemności :-) czego kiedyś będziemy uczyć nasze dzieci :-D ja zamiast kupić kilka drobiazgów zbieram na coś wartościowego i co się przyda na dłużej.
Inna opcja to zrobienie listy potrzebnych rzeczy i trzymanie się jej :-D
Albo po prostu nie chodzić po sklepach..
Albo znaleźć hobby które Cię tak pochłonie że nie masz czasu myśleć o innych rzeczach poza tym co najważniejsze.
Albo właśnie uprzec się że jak najwięcej zrobisz sama dla dziecka - nawet karuzele nad łóżeczko można z powodzeniem zrobić samodzielnie.
No i jeszcze ja np mam świadomość że zakupy dają chwilowa przyjemność a potem niektóre rzeczy leżą i są nieużywane.

Przedluzaczy do body używałam, są całe na pieluszce wiec nic dziecku nie przeszkadzają.

A link do własnoręcznie wykonanej wyprawki ja wrzucalam :-) i ogarnij książkę dziecko bez kosztów jak chcesz.

Dziewczyny, polecam tą zabawkę jako pierwsza :) dziecko sobie najpierw chwyta, potem przekłada z rączki do rączki. Jest elastyczna z dobrego materiału i nazywa się oball.

Akuku - imponująca wyprawka :) ja nie kupiłam jeszcze nic! Muszę poprzegladsc garderobę po Ali najpierw, bo mam dużo białych, żółtych i zielonych ciuszków , a potem będę dokupowac.

Załączniki

• 1428994351457.jpg
    1428994351457.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Dziewczyny, polecam tą zabawkę jako pierwsza :) dziecko sobie najpierw chwyta, potem przekłada z rączki do rączki. Jest elastyczna z dobrego materiału i nazywa się oball.

Podpisuje sie pod tym :-) Moj Franio ostatnio ja znalazł w szafie i znowu sie zaczął bawić, mimo,ze to juz prawie dwuipolatek.

Do góry