reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Ja kupuje głownie używane. Takie małe sa jeszcze nie zniszczone. Ale na pewno kupie nowy pajacyk do założenia od razu po porodzie. Tak zrobiłam z Franem, i to jest tylko jego pierwsze ubranko. Mam je oddzielnie spakowane, nie pożyczam, trzymam na pamiątkę. Drugiemu synkowi rownież tak zrobimy :-)

reklama
Ja kupuję i takie i takie. Wychodzę z założenia że taki mały ludź szybko z tych ubranek wyrośnie więc nie planuję wydawać na każde body 35 zł.

Witajcie, Chciałabym przedstawić Wam nowo powstałą markę- Lullu. Pod marką Lullu sprzedajemy wysokogatunkowe komplety poszewek na pościel niemowlęcą, poszewki na "jaśki", nietracące fasonu ochraniacze, kocyki z łączonych materiałów- bawełny i minky z Shannon Fabrics oraz kołderki z poduszką, z wypełnieniem do wózków lub kołysek. Wzory na tkaninach zaprojektowane i wydrukowane są na nasze zamówienie, a materiały , z których uszyte są nasze produkty są wysoko gatunkowe, posiadają certyfikaty Oeko- Tex 100. Wszystkie sprzedawane produkty znajdują się na stronie internetowej lullu wraz ze szczegółowymi opisami. Zapraszamy serdecznie- Sklep Lullu

Zuzzi mam to samo zdanie :)
Zwłaszcza ze uważam tez jak Kruszka ze takie małe nawet używane sa w idealnym stanie jak nowe wiec hm po co przepłacać? :)

No to jesteśmy zgodne. Ja właśnie dogadałam się z babką na OLX na kolejne 15 ubranek. Wyjdzie z przesyłką 90 zł. W h&m kupiłabym za tę kwotę 2 może 3 rzeczy...

Gdzinke temu przyszły kolejne ubranka, body rożne. Na tym już zakończę przynajmniej do czerwca, bo mam już sporo, a pokój nie gotowy, wiec, nie mam jak przebrać rzeczy, choćby tych po Franku.
Tylko jak sie powstrzymam przed tym oglądaniem ;-)

reklama
Ja już mam miejsce, bo kupiłam szafę, ale jest jeden problem. Chyba jestem uzależniona...[emoji15] Byłam w punkcie xero tuż obok super ciuchlandu. Ostatnio jak tam byłam kupiłam 11 rzeczy. Myślę sobie a wejdę tylko na chwilę popatrzę i spadam. I co? Dupa zbita! Znowu kupiłam 2 rzeczy! Ale nowiutkie f&f i next więc warto. Oby się tylko nie okazało że Junior nie zdąży założyć bo wyrośnie...
ImageUploadedByForum BabyBoom1427395772.337796.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1427395780.738401.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427395772.337796.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427395772.337796.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 59
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1427395780.738401.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427395780.738401.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Do góry