reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Bardzo ładne. Ja już wybrałam białe z szufladą. Ale dużych rzeczy jak łóżeczko lub wózek jeszcze nie kupujemy żeby mieszkania nie zagracać. Jeszcze przyjdzie na to czas [emoji12]

Olka oj rzeczy maja piękne to fakt ale tez swoje kosztują.. A to jak wszędzie:) wózki tu sa tak drogie jak w pl jesli chodzi o nowki niestety wiec kupimy używany bo te sa atrakcyjne cenowo albo jakoś nowy-stary bo sa tańsze..
Zuzzi tez mi sie białe podobały ale moj był na nie wiec jest brąz i tez ładny.. Po za tym mamy wolny pokój (po teściowej buhaha) to zaczniemy sobie urządzać juz a co :)

W wybór rzeczy dla dziecka mój na razie się nie wcina. Na pewno zaangażuje się w wybór wózka, ale to pod względem oceny jakości i funkcji. Jeśli chodzi o ubranka, to jego zadanie polega na obejrzeniu po tym jak kupię [emoji12] I dobrze bo mam fun z kupowania ciuszków i sama chcę to robić [emoji16]

Aaa byliśmy w weekend w ikei.. Ale dla maluszków to jakas masakra.. Wszystko raczej dla starszych dzieci w sensie pokoi: łóżka, szafki itd.. Zawiodłam sie:/ ani komod ładnych nie mieli no nic. Miałam nadzieje ze tam cos ogladniemy ciekawego.. W pl w ikei tez taka lipa?

Bunia łóżeczko super :) . W PL Ikea jest kilka fajnych łóżeczek do wyboru, ale dział dla niemowląt też nie jest duży.

A do mnie dzisiaj przyszedl kocyk ktory zamowilam dla Hugo.
W pieknym musztardowym kolorze
ImageUploadedByForum BabyBoom1427142966.610367.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427142966.610367.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427142966.610367.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 63
reklama
bunia, piekne lozeczko.

cinamona, ws
zystko na tym zdjeciu jet jak lubie :-) dla mnie bomba.

ja tez poszlam do kappahl'a bedac teraz w polsce;)
no.... to wiecie,
ze z torba wyszlam :p

Do góry