reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Bunia ja pralam kolorami. Tzn jasne ktorych jest wiekszosc i pozniej ciemniejsze. W sumie chyba ze 3 pralki z ciuszkami puscilam. I ze dwie z kocykami i przecieradlami itp.
Jeszcze mi zostal jeden miodowy kocyk do wyprania ale balam sie go z jasnymi czy ciemnymi prac wiec poczekam az bede miala cosw podobnym kolorze z naszych czy corki ciuchow i wypiore wszystko w plynie mlodego. A ten kocyk to gruby wiec sie nie spieszy.

No ja mam duzo używanych bo ładne były i te ceny :) nowych mam duzo body i bodziakopodobnych :) to w takim razie ładnie podzielę chociaż na ciemne i jasne (Ale to ogarnę przed samym praniem bo sama nie pamietam co mam juz), bo to pierwsze pranie ogólnie i bym zawału dostała jakby sie pokolorowaly [emoji24]
Thanks !
Juz płyn do prania kupiłam i husteczki do suszarki wiec za niedługo zaczynam, czekam tylko az moj sie z pokojem uwinie zeby przemalować (a jednak!) bo farba jest ale obiecał ze w wekend..

Bunia ale uzywane tez lepiej podziel na kolory bo nigdy nie wiadomo czy cos zafarbuje.
Generalnie to ja ciuchy dla mlodego piore tak samo jak i dla nas czyli separuje kolory od jasnych. Tyle ze na poczatek piore w innym plynie. Kupilam ekologiczny, nawet fajne w dotyku sa ciuchy po tym plynie. I zapach taki neutralny

Ja wogole piorę kolorami. Czerwono pomarańczowo różowe, niebieskie z zielonymi, sZare i białe z dodatkami, biała bawełna taka na 90, czarne i biała 60

reklama
Do góry