reklama
anney
Fanka BB :)
beata88
O jakie piękne włosy. No tylko pozazdrościć;-)
sann91
Pięknie wyglądają <3
sann91
Dziewczyny a jaka woda morska czy są jakieś które polecacie czy nie ma to znaczenia
reklama
anney
Dziewczyny, któraś z Was (Anney chyba) pisała gdzieś o nawilżaniu dzieci olejami różnymi... jakie to były oleje? bo nie mogę znaleźć![]()
tak blerku ;*
u nas jest grany olej kokosowy, macadamia, migdalowy, maslo shea (trudniejsze do rozsmarowania), olej z rozy rdzawej i lniany (gdy sa jakies skorne tematy) na przemian.
(dla malego dviecka najbardviej polecam kokos, migdal slodki i lniany (ja mam nierafinowane)
zaraz wstawie wam zdjecia moich mydel (kupilam juz dla loli tez)
lunerka, mydla terav kupuje (mam fajne miejsce) ale jak nie ma akurat to mieszam sama.
w czwartek kupialm kostki z mangustynkami, robione w indonezji (ak bylam w iindonezji, to sie w nicht zakochalam).
blerko, co o pielegnacji moich chlopcow. z joziem (synek numer 1, popelnilam wiele bledow... z milosci i braku doswiadczenia, oczy otworzyl mi ten stary niegdys wspomniany porfesor)i od tamtego czasu wsvystko sie zmienilo i na szczescie dla synka numer dwa (bylo to jeszcze zanim on sie urodzil, zaczelam stosowac to co stosuje do teraz i skore ma cudowna
wiec jak mowilam, wywalilam wanienki, myci pod bierzaca woda w zlewie, albo pod kranem w wannie. mydelka byly tylko i wylacvnie wlasnie z oliwy z oliwek, albo mleka koziego (kupowalam na ebayu, bo nie mialam czasu bawic sie w mieszanie przy dwojce dzieci z 1,5r roznica, w tym jednym co kilak dni na IP ;-)) i nacieralam najpierw oliwa z oliwek, potem lnianym (w szczegolnosci na chora skore jozia) i to byla kwestia5-6tygodni wszelkie skorne problemy zniknely (a nie mialam jeszcze wiedzy o kokosie i innych)
kilka lat temu wlaczylam shea, kokos wlasnie, migdaly, tamanu i roze rdzawa i teraz mam zamiar zaczac wlasnie od kokosu. dla mnie na obecy moj stan wiedvy innej alternatywy nie ma.
mam bardvo dobra kolezanke indonezyjke (wspomialam wam,ze odkryla ciave w 9tygoniu
bedzie niedlugo, mam zamiar spisac sobie.
akuku, chlopcy myja glowe dwa razy w tygodniu (w srode po basenie i sobote) co ciekawe to im wogole glowa nie tlusci sie.
ide robic zdjecia mydel