reklama
Nam dzisiaj przyjeżdża kurierem łożeczko :-) O, takie : *BABY-RAJ* 10el POŚCIEL HAFT+ŁÓŻECZKO Z MATERACEM (4624191409) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mąż będzie składał muszę przy tym być, mam tylko nadzieję , że jakościowo okaże się w miarę ok, bo wiadomo jak to z zakupami przez internet.
Mąż będzie składał muszę przy tym być, mam tylko nadzieję , że jakościowo okaże się w miarę ok, bo wiadomo jak to z zakupami przez internet.
konwalijka05
Zaangażowana w BB
ech, u mnie jakos nie ma takich perełek... albo szukać nie umiem. Człowiek wpadnie raz na jakiś czas to już moze poprzebierane. Ale i ceny wyższe są. Raz mi sie tylko udało body i bluzeczkę po 2 zł kupić.
Nie dodało mi cytatu, wiadomo o uzywane rzeczy chodzi....
Łóżeczko ładne, trzymam kciuki zeby się sprawdziło!
Nie dodało mi cytatu, wiadomo o uzywane rzeczy chodzi....
Łóżeczko ładne, trzymam kciuki zeby się sprawdziło!
Ostatnia edycja:
Ja dla Kuby mam pościel 100x135 i dla drugiego synka też taką zakupię - bo wykorzystam poszewki po Kubusiu. Z resztą to mi odpowiada, bo Kuba nadal śpi pod tą kołderką. Niestety ma małe łóżko i duża kołdra (140x200) jest za wielka.
slonkoonline
Mama Juleczki
Ja dziś patrzyłam na pościele, ale nic nie mogę wybrać. Chciałabym coś nieco innego, ale jakoś nic mi nie wpada w oko.
Najbardziej podobają mi się zewstawy Minky.
Najbardziej podobają mi się zewstawy Minky.
BabyOno KOC *KOCYK z MIKROFIBRY* Dwustronny **3D** (4626297335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. -proszę...;-) tez nie nad nim zastanawiam:-)są bardzo cieplutkie,ale ja mam tyle kocyków....
Gosiu, jak bardzo cieplutkie?
Czy nadają się do wózka na wiosnę / jesień (bo na zimę to raczej nie...)?
Strasznie podoba mi się ten zielono - niebieski z potworkiem!
Ja po zakupach
Z listy wyprawkowej wykreślam 1 czapeczkę pokąpielową i 6 par skarpetek
reklama