reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

dziewczyny a powiedzcie czy do wózka na zimę kupujecie komplet pościeli czy jakoś inaczej to rozwiążecie?? bo ja za nic nie pamiętam jak było z Antkiem....

reklama
ja poscieli nie kupuję do wozka, no chyba ze juz naprawde wejdę w szał zakupowy, ale to bardziej ze względow ze ladnie wygląda:D Ale poki co nastawiam sie po prostu na koc.

Zanag ja bylam przerazona jak w 1szej ciazy zakupilam laktator i przylozylam go do piersi i zassalam!:-D

Estranea wow dlugo kapałas synka w takiej wanience, ja jak tylko zaczał siedziec pewnie to przenioslam malego do zwyklej wanny. A od kiedy zaczął stac, to zazwyczaj bierze prysznic, wody do wanny napuszczam mu raz na jkis czas:)

JA stelaza nie mialam, ale teraz sie zastanawiam nad nim, wszystkie zachwalacie moze i ja sie skusze:)

Haha, ja się poczułam jak krówka :) Próbowałam przyssać do ręki, myślałam że mocniej zasysa.

Ja też planuję stojak do wanny. W trosce o kręgosłup :)

Ja tez jestem za kocykiem. Poza tym u mnie jest jeszcze taka zapinka na gondole wiec ogranicza doplyw zimnego powietrza.
Ulenka - nakrecilas mnie opowiesciami lumpkowymi i dzisiaj poszlam do jednego w mojej miescinie i upolowalam 4 pajace po 4 zl. :-)

reklama
Do góry