reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
Gosia tak przez internet na Amazon :) taniej niz w sklepach. Macie polska strone Amazon?

A to nie wiedzialam ze rozek potrzebny. U nas nie ma takiego wymogu owijaja w takie "szmatki" heh ale fajne bo w calym USA sa takie same te ala kocyki i czapeczki dla dzieci :) o cos takiego jak na foto to moja mala po porodzie tylko bez czapusi :)

A monitor kupie jak nie ruchu to taka nianie elektr bo przyda sie napewno jak bede pod pryssnic szla albo na wiosne na ogrodku siedziala czy cos

ImageUploadedByForum BabyBoom1411750416.100536.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411750416.100536.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411750416.100536.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 49
ANULA Ty lepiej nic nie mów o tych sówkach! Ja też mam bzika! Już nawet naklejki na ścianę za łóżeczko znalazłam oczywiście z..... SÓWKAMI ;-) na dżewie. I pościel z sowami mi się podoba. Tylko nie wiem, czy nie przesadzam. Pokój gdzie będziemy mieli łóżeczko jest w kolorze ciemnego brązu, łóżeczko takie rude, jakaś olcha czy cuś, wiec chciałabym białą pościel i sowy kolorowe.

CZARNA ja mam właśnie zwykłą nianie na nasłuchiwanie i tylko to zostawię. Chociaż teraz, w mieszkaniu 60m to chyba lekka przesada ;-)

ja nie kupuję monitora oddechu uważam ze mi nie potrzebny, za fajny wynalezk uwazam za to nianię elektroniczna no ale napewno nie w moim blokowym 3pokojowym mieszkaniu:)

Dziewczyny a kupujecie monitory oddechu? Takie do spania? Ja z corka myslalam ale w sumie nie mialam obylo sie co myslicie?

Ja nie kupuję, jeśli po porodzie się okaże, że jest potrzebna to wtedy tak.
Nianię elektroniczną już mam po N bo mieszkanie dwupoziomowe więc musi być.

Mi jakoś sówki się przejadły. Teraz bardzo podobają mi sie grochy.

slonko - fajne zakupy :)

qraa - powodzenia z wózkiem.

konwalijka - też mi się wydaje że rozmiar większy. Ja poprzednio to mierzyłam nowy stanik jak miałam na sobie stary, ale ja z tych miękkich, nie usztywnianych. Kupiłam taki zwykły i tani. Później dokupiłam inny.
Mój biust też dużo nie urósł.

czarna - no właśnie, idziesz jak burza z zakupami. A ja nawet listy nie mam... monitora oddechu nie kupuję. Synek będzie spał z nami w sypialni, którą mam obok pokoju dziennego. Ale koleżanka ma taki monitor i sobie chwali. tyle, że ona w domku mieszka. No i kilka razy jej się alarm włączył,bo córeczka się obróciła i detektor nie wykrył oddechu - taki minus tego urządzenia.

anula - też fajne zakupy.

Lovela w biedrze jest w promocji. Na ogół kosztuje ok 22-24 zł.

Ja miałam przy Kubie el. nianię w mieszkaniu 52 m :p (no przez pierwsze 3 mies. mieszkaliśmy u rodziców - 100m) Ale później ją schowałam,bo mnie każdy szelest budził i nie mogłam spać.

Estranea znowu Lovela jest w biedrze w promocji? Bo chce dokupic :-)

Ja kupuje monitor ruchu. Ten dwuplytkowy z niania. Koszt to ok400-500 zl. Bede spokojniejsza wiedząc ze cos jeszcze pilnuje mi synka.
Tylko trzeba pamiętać by matrraz nie byl nazbyt gruby. Znajoma musiala zmieniac materac bo przez jej urządzenie często nie dzialalo poprawnie.

Anula mam pytanie ktory zestaw laktatora Aventu wkoncu zamowilas i czy wszystko ok;-) bo w październiku i ja musze zamówić.

reklama
A ja niedawno w pepco widziałam fajowy granatowy rożek ze wzorem z białymi kotwicami, taki marynarski, bardzo oryginalny nigdzie indziej nie spotkalam sie z takim. No ale ostatnio byłam i juz go nie było, mam nadzieje ze jeszcze będą, bo cena tez fajna 25zl:)

Do góry