reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

Ja przygladałam sie ostatnio Mutsy ale jaki model dokładniej to nie był podany. Ten Tako Jumper wyglada chyba nieźle. Popatrze jeszcze na te o których pisałyscie.... Bebetto chyba podobny.
Chociaz ja mam właśnie taka cos wersje spacerową jak te wózki, mi nie pasuje ta zaokrąglona czesc na nózki, miałam wrazenie ze szybko dziecku zaczeły wystawac nózki i stało sie to niewygodne, no i jeszcze jedna wada w moim coneco, spacerówka nie dała sie rozłozyc na płasko, takze dziecko cały czas było w pozycji zgietej. Jak plecki były bardziej na płasko to nózki szły automatycznie do góry. Nie wiem czy wiecie co mam na myśli ale jakos tak chciałabym tego uniknać przy zakupie.

No tak, lepiej kupic uzywany, bo kasa na cos innego też sie przyda.
Głównie chodzi o to zeby kupic lepszy. Ja mam wrazenie że gorszego od mojego to zadna z Was nie ma :-D Obym tylko nie kupiła takiego beznadziejstwa jak ten mój teraz..

Ostatnia edycja:
reklama
Annte ja bym była zainteresowana opiniami, a i zdjeciami- to wózek który, mi się podoba! i chciałabym taki mieć, czekam tylko na odpowiedź kuzynki męża- miała nam go odsprzedać , ale na razie od miesiąca się nie odzywa.:szok:
więc jeśli może dobijemy targu :)

Jak będę miała dostęp do kompa to wyśle Ci fotki i opisze co i jak.

a ja w dalszym ciągu zbieram opinie o spacerówkach: co, oprócz maclarenów, polecacie? Doświadczone mamuśki, jakie miałyście spacerówki i jak wam służyły?

Ja mialam chicco liteway lubilam bo rozkladal sie na calkiem plasko a jak corka byla malutka duzo zwiedzalyy NY bo siostra byla u mnie. Minus takie ze jest dosyc ciezki wozek i srednio sie prowadzi np jedna reka i mala budka musialam dokupic takie cos aby od slonca chronilo. Teraz mam uppababy g-luxe jest suuuuper lekki i wogole warto poszperac wiem ze w Uk to sa moze i do Pl wysylaja :)

Ulenka właśnie wczoraj jak przegladalam allegro to go sobie włączyłam, bo wydał się calkiem interesujący. I cena ujdzie, wiadomo te kilka stów to trzeba dać, ja chciałam zaoszczedzic i kupiłam kiedys spaccerowke za 2stówy pamiętajcie nigdy nie kupujcie taniego badziewia jak ja:D

reklama
Do góry