reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Angelina- ja kupiłam taki komplet 3w1, jestem bardzo zadowolona zważając na cenę i jakość. Pościel Serca kropki na szarym- 3cz - Pościel dla dzieci i niemowląt - największy sklep internetowy
Annte- jaaa, boski tramwaj
Annte- jaaa, boski tramwaj
Angelina123
Aktywna w BB
Anula swietna stronka dziekuje
Anula a Ty skad jestes? Ja kupowalam we Wroclawiu w sklepie Baby Maxx, maja tez na necie sprzedawcow ( linki sa na ich stronce internetowej) i tez maja sliczna i dobrej jakosci posciel. I co dla mnie wazne jest to polska posciel!
ja mam dwa komplety:-) jeden z feretti i jeden z ceba baby po mojej córci, które potem oddałam szwagierce i teraz do mnie wróciły i stwierdzam, że ceba wygląda jak nowa :-) . Feretti też się dobrze sprawdziła jednak kolor troszkę wyblakł ( teraz jest taki lekki róż ). Alei tak polecam szczerze oba komplety. Moja szwagierka maiła jeszcze jakąś pościel z boboraj i po jednym dziecku wyglada fatalnie.
Angelina123
Aktywna w BB
A jaka powinna byc kolderka?
Dziewczyny, a ja mam pytanie odnośnie wózka a raczej tego co planujecie włożyć do gondoli na spód? Kocyk, prześcieradło? a do przykrycia?
Moja N z maja więc na początku nie było konieczności a później był koc i kombinezon.
Nie wiem jaki kupić koc, bo te 100x75 wydają mi się za małe, żeby wystarczyły na spód i jeszcze żeby przykryć dziecko. Jak to wygląda u Was?
Moja N z maja więc na początku nie było konieczności a później był koc i kombinezon.
Nie wiem jaki kupić koc, bo te 100x75 wydają mi się za małe, żeby wystarczyły na spód i jeszcze żeby przykryć dziecko. Jak to wygląda u Was?
angelina - ale pytasz o wymiary? ja mam 100x135, ale standardowa to 120x90.
annte - ja dla Kuby miałam koc gruby (140x110) i składałam go na 3 części wzdłuż i był pod pupę i do przykrycia. To był początek marca. Teraz też tak zrobię, albo użyję takiego śpiworka do wózków, na sanki, bo zakupiłam dla Kuby kiedyś do spacerówki.
annte - ja dla Kuby miałam koc gruby (140x110) i składałam go na 3 części wzdłuż i był pod pupę i do przykrycia. To był początek marca. Teraz też tak zrobię, albo użyję takiego śpiworka do wózków, na sanki, bo zakupiłam dla Kuby kiedyś do spacerówki.
konwalijka05
Zaangażowana w BB
Śliczne są też komplety do wózka. Ale ja póki co planuję prześcieradełko na spód no i tak myśle zeby może ceratkę pod niego, co by nie ubrudzić materacyka, i dziecko w rożku będę wkładać . Myśle ze dokupię malutką podusię, po synku mam też kocyk do wózka, więc pewnie nim będę przykrywać około 100x70, ale na początek ten rozek wykorzystam.
reklama
https://m.facebook.com/LuLajka/phot...ory_key.-3865074181080463005&__tn__=Eobaczcie te cuda ja się zakochałam