no wlasnie o to mi chodzi u mnie Amelka jadła co 7 godz ... chyba nie musze mówić co mi się działo z cyckamikamienie! do tego jak wyciągałam ze stanika to sciany łóżko dziec wszyscy byli mokrzy w moim mleku tak pryskało...
reklama
czarna2532
Fanka BB :)
Eli ja dr. Brown's
konwalijka05
Zaangażowana w BB
Ja mam własne koszule. Do porodu mam całkowitą bez rozcięć ale muszę dopytać, w sumie to nawet nie pomyślałam żeby musiała mieć guziki bo jak rodziłam pierwsze dziecko to na chwilkę dosłownie dali mi dzieciaczka, o karmieniu nic a nic i zabrali, dostałam je dopiero rano, czyli caluteńką nockę było beze mnie. Punktów miał 10/10 więc w sumie nie wiem czemu tak. Poza tym mam na guziki zwykłe z jednym rzędem, na szybko kupowałam bo wybierałam sie do szpitala, no i jedną mam taką:Koszula nocna MUZZY ciążowa do karmienia L / XL (4597207965) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ulenka, piękny kącik. Jaką masz pościel? Czy to posciel czy kołderka? Fajne wzorki, a ja wciaż się jeszcze zastanawiam czy komplet pościeli czy kołderkę z jedną strona minky. Ja to słyszę tak: nie kupuj, przeciez dostaniesz jak się urodzi. No tak, ale wszystkiego nie dostanę. Mąz też tak troszkę dziwnie patrzy, jakby to było coś kosmicznie dziwnego, ze sie wyprawke szykuje.
Ulenka, piękny kącik. Jaką masz pościel? Czy to posciel czy kołderka? Fajne wzorki, a ja wciaż się jeszcze zastanawiam czy komplet pościeli czy kołderkę z jedną strona minky. Ja to słyszę tak: nie kupuj, przeciez dostaniesz jak się urodzi. No tak, ale wszystkiego nie dostanę. Mąz też tak troszkę dziwnie patrzy, jakby to było coś kosmicznie dziwnego, ze sie wyprawke szykuje.
Angelina123
Aktywna w BB
Dziewczyny kupowalyscie ochraniacz do lozeczka w komplecie z kolderka i pościela? Bo zastanawiam sie gdzie kupic i jaki ochraniacz czy dlugi czy krotki..
konwalijka - no pewnie, że trzeba samemu pokupować ubranka i inne rzeczy. Przecież nie dostaniesz wszystkiego od rodziny czy znajomych. Z doświadczenia też wiem, że inni to kupują to co ładnie wygląda, a nie koniecznie idzie to w parze praktyczności czy przydatności. Wydaje mi się że jeden komplet pościeli warto mieć. Ewentualnie kocyk czy po prostu coś czym zastąpisz kołderkę.
Angelina123
Aktywna w BB
Masz jakiegos poleconego sprzedawce?
reklama