reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
zanag - ja biustonosz i koszule do karmienia wyprałam razem z ciuszkami dla małego. Tak na wszelki wypadek i przy okazji. Nie zaszkodzi na pewno.

oomamba - ja też mam akrylowy, coś takiego:
Duży KOC KOCYK - LUXURY PLUS - 110x140 cm MORA (4744447722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Jestem zadowolona, Kuba jeździł pierwsze miesiące w wózku w takim.

A ja mam pytanie, która karuzela będzie lepsza? Fisher price z projektorem (czy to się w ogóle przydaje?) czy tiny love - bardzo podoba mi się opcja "rośnij ze mną", że później można jako radyjko traktować:

Fisher Price Karuzela Karuzelka z Misiami C0108 (4741385849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
TINY LOVE KARUZELA ROŚNIJ Z MUZYKĄ --- KURIER (4749021594) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o karuzele ja chce tiny love ale ta tzw turystyczna :-) możesz ją zabierać ze sobą i przyczepić do wózka czy fotelika i oczywiście nadaje się do łóżeczka. Jest sporo tańsza a wydaje mi się bardziej praktyczna

reklama
Do góry